prensesannesi4 Kızlar 11 gün oldu dünden beri afedersiniz vajinamın içinde ağrılar oluyor canım çok yanıyor sebebi ne olabilir ? Doktoruma yazdım dönüş bekliyorum. Size de sorayım dedim ?
Deletedmom273 prensesannesi4 evet sancı oluyor çünkü rahım kendını toparlıyor tuvalete çıkıncada içinde tas varmışsa yerınden oynuyormuş gıbı bır Ağrı’da olur ben hepsını sordum doktora normal dedı kanama yaklaşık 41 gün devam ettı bende bırde ben regl de oldum sankı bır ara çünkü regl agrısı gıbı sancı cektım ve kanamam azalmışken artmıstı doktor 7 güne geçmezse kanaman gel demişti
Ucanterlik prensesannesi4 rahim toparlandıgi için ağrı oluyo ayrıca rahimde bi kesik var ben de sezaryen oldum 1 haftaya onlar da geçer inşallah 🙂
prensesannesi4 Deletedmom273 tuvalete çıkmak işkence kanamam çok az var benim. Ben de enfeksiyondan falan korktum bi an
prensesannesi4 Ucanterlik kesiği hiç düşünmemiştim enfeksiyon diye düşünüyordum içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🤲
Deletedmom273 prensesannesi4 yok enfeksıyon fln olmassın merak etme kesıge dıkkat et yataktan ani kalkma ben sol a doğru kalkarken fena canım yanıyordu yatakta yer degıstırdım sag tarafımdan kalkıyordum kesık önemli kanamada 40 güne kadar gecıyor gerçekten de 40 I çıkartmak dıyorlar ya haklılarlarmıs hıcbırsey kalmıyor ne agrı ne sızı