Dün gece çok sıcaktı kızım pencere açık olmasına rağmen çok terlemişti Bn de üstünü değiştim yanima yatırdım. Hatta kardeşimide yanıma getirdim ki aramızda yatsın düşmesin diye ama nasıl olduysa kız kardeşim sabah abla lavaboya gidecm ayşegül uyanık dedi Bn de git uyanığım dedim ama o an nasıl olduysa birden 2 3 dk geçmeden bi ağlama sesi kızım yataktan düşmüş için sızlıyor bu ikinci düşüşü allahım onun yerine ben düşeydim diyorum nasıl böyle bi hatayı tekrarlarım kızım 9 buçuk aylık çok kötü hissediyorum ona iyi bakamadım diye defalarca kendime kızıyorum sonra diyorm ki olacağı varmış… neyse o an aldım kucağıma sustu hemen 4 buçuk saat uyutmadım şükür ki kusmadı gözlerse kayma olmadı ama aklıma takılan başını yatağın baş ucundaki komidine çarptı mı çarptıysa nasıl anlarım dili dönmüyorki kuzum başım ağrıyor desin doktorumuzu aradım 48 saat gözlemle dedi kısarsa acile git dedi umarım sizin başınıza gelmemiştir ama geldiyse naptınız o durumda ayrıca başı hafif komidinin altındaydı umarım vurmamıştır eşimede korkumdan diyemedim arkadşımın annesine götürdüm baktı bileği yok kuzum dedi allahım annelik ne kadar kutsal ne kadar güzel ne kadar korkutucu diyorm kimseyi evladı ile sınamasın