Ebrarim Pares sütün tekrar gelirse sağdıktan sonra dökme bence buz dolabında uzun süre beklete biliyorsun oda sıcaklığındada 2 saat kadar bebeğine biberona koyarak tekrar ver
tellibaykus Rabiaaa22 mamayı içince susmuş çocuk. Bu da doymadigini gösteriyor.doymadigi halde anne sütü ısrarı da o çocuğa zulüm olur.
Yedaarven sufflee Ben doğum yaptığım ilk haftalarda biberon kaynaklı meme reddi yaşadım. O zaman kucağımda zıplayarak geze geze emzirirdim kızımı normale dönene kadar öyle emzirdim. Çok şükür uzun sürmedi aştık şimdi 19 aylık oldu hala emiyor😊
tubikk44 sufflee her bebek aynı değil ki bende hem biberonla mama veriyorum hem emziriyorum çok şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık ilk bir hafta sütüm inmedi o zmn alışmasın diye mamayı az az verip bebeği boşu boşuna aç bırakmışım
Alinduru Pares bebek sadece aç olduğu için ağlamaz ki ayrıca alerjik de olabilir 40 günde 1.5 kilo gayet iyi değil mi yani daha ne olsun 🙄
Gorkem80 Pares ilk 50 gün bende mama +meme verdim sürekli emzirdim sütüm yetmiyor sandım aptamişdi mamam toparlandı yavrum şuan 4 aylığız ve ben sadece meme veriyorum memede ısrarcı olun yoksa zor olur ve mama hazırlamak kadar işkenceli bişi yok hazırlayana kadar çocuk çatlıyor
Hazal89 Pares belkide gazı vardır kilo alımı gayet iyi doktor mama verdiğinde acıkmış olabilir sen süt sağıp vermeye devam et sütünde azalma olursa çişli bez sayısı az olursa şüphelenmeye başla
mrvcr Pares daha ne kadar alacakmış? 40 günde 1.5 kilonun nesi az? haddim değil ama anladığım kadarıyla mama vermek istemiyorsunuz o yüzden söylüyorum, başka bir doktora daha danışmadan mama vermeyin isterseniz 🙏
Ebruea Pares 🙄 benim bebeğim de 1500 aldı ilk iki ay hem sağlık ocağındaki hemşireler hemde doktoru iyi kilo almış dediler. Hatta hemşireler 500 gr alanı bile normal saydığımız oluyor dedi sonraki aylarda. 1 kilo almasını bekliyoruz ilk aylR dedi