Vesiley Kızlar kaçıncı aya kadar eldiven taktınız bebişinize? Ben tırnaklarını kesiyorum ama parmağını gözüne sokmaya çalıştı bir kaç kere ve sürekli yüzünü çiziyor o yüzden 2 aylık olduk hala takıyorum
Deletedmom190 Vesiley Benim kiz 2.5 aylık. Hala eldiven takiyorum. Geceleri takiyorum. Gunduz uykularinda ve ben yanindayken takmiyorum. Gece cok ellerini yuzune goturuyor burnunun ustunde 2 cizigimiz var bide kanatiyor cadi 😁 simdilik boyle gidicem. Benim kontrolumde cikarticam.
Nurmry Vesiley ellerini tanıması için belirli bir aydan snra önerilmiyor. 40 çıktıktan snra bıraktım asla takmadım tırnaklarını sık sık kesiyorum.
Vesiley Kaçıncı ayda çizmez yüzünü havalarda ısınmaya başladı çıkarmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Nurbeyaz Deletedmom190 bir iki gün götürür sonra bırakır bizimki de öyleydi çok geç kalmışsınız ileride kalem tutmakta bile zorlanır yine de sen bilirsin canım
Hosgeldiannelik Vesiley ellerini keşfedebilmesi için 1 aydan sonra pek önerilmiyor. 3 buçuk aylığız hala yüzünü kolunu çizdiği oluyor ama eldiven takmıyoruz
MeltemUlu Vesiley 2 ayı tam dolunca çıkardım. Baktım elleri bembeyaz hem teni kendine gelsin diye hem de ellerini tanısın diye çıkardık. İlk başlarda elleri soğuk oluyordu sonra sonra alıştı. Sık sık tırnak kesiyoruz👍🏻
Pavlov Vesiley doktorlar 40ı çıkınca çıkarmamızı öneriyorlar, ben 50 günlük civarı çıkarmıştım. Ama sonrasında 2 hafta kadar gece takmaya devam ettim.
Cansubasak Vesiley ben 45 günlükken çıkardım doktor çıkarttırdı sonra çaki bebek gibi her gün 2 3 çizik yara bere ama çizikler 1 günde geçti izi bile kalmadı 3 buçuk aylık oldu artık arada sırada çiziyor pek kalmadı o huyu
Duyguerkac Vesiley ben hiç takmadım 53 günlük su an bir tek 2 gün önce taktım oda sünnet oldu sinirinden acısından elleriyle yüzünü parçalıyordu ondan şimdi takmıyorum sadece 1 gün taktım
Thesra Vesiley Tırnaklarını hep düzenli olarak kesin havalar zaten sıcakladı terler elleri yazık.40 çıktıktan sonra ben hemen çıkarmıştım eldivenlerini
Aselmevailaysena Vesiley ben sadece 1 hafta taktım sonra takmadim çünkü vücudunu ellerini tanımasi lazim ellerini emdikce eldiven ıslak olur elleri daha çok üşür eldiven takmayı birak bence benim de 3 aylik bebeğim elleri daha sıcak oluyor
Sumeyye-buglem Vesiley 6.haftadan sonra doktorlar önermiyor ellerini tanimaya basliyor diye zaten hava sıcak terler elleri
Deletedmom896 Ben hiç takmadım çünkü elleriyle keşfediyor sana dokunuyor hissediyor hele şu sıcaklarda hiç takmam yani