Ebruk42 Bebeklere kilo aldiracak tarifleriniz var mi guzel anneler 🤗bilgilerinizi benimle paylaşabilir misiniz?❤ Bebegimde yuksek tansiyon ve buna bagli kalp rahatsizligi var 8.ayindan beri 6 kusur olarak ayni kiloda yardimlariniza ihtiyacim var🌼
My_son Ebruk42 Rabbim yardımcısı olsun saglikli bi bebos olsun isallah dun hemsire kontrolde söyledi muz ceviz ve hurmayi karsitrip ver kiko alir hemde faydali olur dedi severse bebegin deneyebilirsin
Ccansuu Ebruk42 çok geçmiş olsun rabbim şifasını verir inşallah 🦋kızım da 10 aylık fit alive markasının bebek tarhanasını kemik suyu katıp veriyorum arada bisküvi eziyorum içine çok da seviyor hiç bişey yemese bile bi kase onu yiyor deneyebilirsiniz
Anneee89 Ebruk42 benim bebeğim 8 aylık 11 kilo muz kilo yapıyor muz ve toz ceviz karıştırıp pekmez veriyor dum aldı baya alahtan boyu uzun göstermiyor 😂
Golce123 Ebruk42 cok gecmis olsun ben hdr sabah kahvaltisina birkase 10tane cicibebe yarim tatli kasigi hunnapin keciboynuzupekmezi var ozu ondan bircay kasigi ceviz biryumurta sarisi birtatlikasigi lorpewynir ayrica mamasiyla islatiyorum bunlari cok guzrl yiyor ayrica muhakak hergun birkase sebze corbasi kuzu kiymali pirincunu yarim muz ezip veriyorum bir kase evde mayalanmis yogurt
Ebruk42 Ccansuu Aminn❤ Rabbim size de saglikla buyutmeyi nasip etsin daima tesekkur ederim🤗 arastiracagim daha once hic gormedim
Ebruk42 Anneee89 gunde ne kadar veriyorsunuz benim bebegim de muzu cok seviyor gunde bir tane yer ❤fakat 8.aydan itibaren kusmasi basladi doktorlar kabizlik usutme diyorlardi tansiyonu hic olcmediler kalbe hic bakmadilar en son hastaneye goturdugumuzde kustugu zaman altinda baska sebep yatabilir dediler yogun bakima aldilar yuksek tansiyon cikti tansiyon kalp ilaclari kullaniyor suanda kustugu icin cok zayifladi ablasi 😣
Ebruk42 Golce123 Tesekkur ederim cok besleyici evet ben boyle karistirip vermiyordum yani ilk bebegim diye dikkat ederdim ama yine de boyle bir hastalik oldu neyse Rabbimden deyip sabredecegim bebegim toparlansin kilo da alsin saglikli olsun da ne gerekiyorsa verecegim insaAllah🤗
Golce123 Ebruk42 hic dikkat etmene gerek yok benmde ilk cocugum bende hep dikjat ederdim hep hastanedydk baktm olmuyo yedrebildgm kadr yedriyorum ama besleyici seyler avakado ile haslanmis elma muhakkak vsriyorm haftada bir istersen uygulama var gurme bebek menuleri diye onu indireblrsn orda cok guzel tarifler var
Ebruk42 Golce123 Haklisin cnm bnm oyle valla😣 Allah yavrularimizi bize bagislasin acilarini gostermesin. Gormustum o uygulamayi ama indirmemistim muhakkak indirip incelerim❤
Golce123 Ebruk42 aminn thic bi yavrumuzu hastaligiyla sinamasin insallah tez zamanda iyilessin bebislerimiz 🍀