iyikianneyim61 Erva-mm kuru kayisi ve kuru incir geceden icince goguslerim doluyor 5 kayisi 5 incir ortadan ikiye böluyorum 2.5 su bardagi da seker oh mis🌿
Aryemus_3 Erva-mm göz kararı yapıyorum canım kuru dutu yıkayıp kaynar suya koyup 10 dk kaynatıyorum sonra inciri doğrayıp katıyorum ister kara ister sarı üzüm katip 5 dk daha kaynatıyorum şeker koymuyorum hepsi bayağı tatlı ediyor zaten
Birannebirogul Erva-mm kara çekirdekli üzümleri 15 dk kaynar suda beklet.o suyu dök kara bı şu oluyor. Daha sonra incir kayısı dut uzum hepsinden göz karari koy üstüne su ekle iyice psine kadar kısık ateşte dursun Sonra içine şeker at bı tik daha kaynasın bitti
Birannebirogul Erva-mm benim çocuğum buyudu artık ama ilk doğduğundan itibaren kurtarıcımdi. Göğüslerim sızlardi bunu icince
hira5bugra- Marjinal_Anne2 6 su bardağı su 2 çay bardağı şeker 2-3 tane karanfil 1tane çubuk tarçın 1 armut bir ayva bir elma ilk önce ayvaları koyuyorum o biraz diğerlerine göre daha sert yumuşayınca biraz diğerlerini koyuyorum
Marjinal_Anne2 hira5bugra- Peki nasıl muhafaza ediyorsunuz ben dolaba koyunca çok soguk oluyor ama gerçi hsvalar artık çok sıcak dılarda da Durmaz
hira5bugra- Marjinal_Anne2 içeceğim zaman 15-20 dk öncesinden çıkarıyorum bi kase yada bir bardak öyle tüketiyorum geri kalanı dolapta