Arzuorhan Kızlar 6 ay 16 günlük olgum var ve ona hangi sebzeleri vermem lazım (patates havuç kabak haric ) malum doktora gidemiyoruz .
Zeytinn Arzuorhan bizim ki de 5 ay 11 günlük bende araştırıyorum yoğurt mayalayacağım ilk sonra çorba falan meyve püresi elma verin muhallebi yapın
Erbays_mom 6 ay 6 günlük oğlum. Ispanak , pazı , bezelye , brokoli , patates , havuç , karnabahar. Hepsini veriyorum. Çorbalarını yapıyyorum. Püre yapıyorum.hepsini yiyoo
leyla24 Erbays_mom bezelyeyi hazir alsam olur mu acaba yani konserve olanindan bide ispanak falan nasil yapiyirsunuz tarif verebilir msnz
Arzuorhan Premses- evet onu verdim havuç patates norma kabak başka sebze vermedim canı cesaret edemedim
Arzuorhan Zeytinn bende 5.5 aylıkken tadımlara başladık canım şimdi değişik sebzeler vermek istiyorum ne vereceğimi bilemedim
Premses- Arzuorhan yani ben karnıbahar mercimek falan yapınca az bir şey kimyon atıyorum canım içine bir şey olmuyor şu ana kadar olmadı yani 😂
Arzuorhan VERA19 verdim canım onu teşekkür ederim.havuc birde patates vermiştim artık diğer sebzelerden de verecem😊
Arzuorhan Premses- teşekkür ederim tavuk suyu katsam çorbasının içine sıkıntı olur mu peki 😊 kusura bakma çok soru sordum 🙈