bilbakalim Organiktavuk hayır hemen gelmesini beklemiyorum ama böyle bir Kargo gözükmüyor ona şaşırıyorum
Bsecill bilbakalim hepsijetin numarasını arasan bana yardımcı olmuşlardı daha önce adresten felan çıkar belki.
Sariiannee KeremTalha_4153 Geri iade oluyor.Bankayı arayıp iptal ettiriyorsunuz ama belli bir günü geçerse olmuyor tabi
BenMathilda bilbakalim Evet ben. 2 haftaya zor gönderdiler. Ama gonderdiler, ürünlerden memnun kaldım ama hepsijet pismanliktir, kotonu bunlarla çalıştığı için kınıyorum.
Zep bilbakalim hepsijet kullandım hemen geliyordu siparişler. Fakat bayram yoğunluğu mu bilmiyorum benim siparislerimde gelmedi hepsijet getirecekti
Ebruea bilbakalim bende hepsi burada dan alış veriş yaptığımda çok defa hepsijet le geldi. Sorun yaşamadım daha da hızlı geliyordu normal kargolar dan ama şuan kargolar biraz yoğun benimde 4 gündür arastan bekliyorum. Gelen giden yok.
KeremTalha_4153 bilbakalim geldi evet ama takip edemiyorum ki . Güvenlik kodu girin diyor giriyorum tekrar girin diyor.. saçma sapan şeyler. Ürünler gelecek mi çok merak ediyorum 🤔🤔
RasayiAA bilbakalim bir ay oldu siparişim gelmedi daha. Kargoya verilmş bnmde ama takip nosu da gelmedi bayrama yetişir inşallah bayramlıklarımızı hep ordan aldm. 🙄
bilbakalim RasayiAA evet ya bide kızımın ilk bayramı evde de geçirsek bi resmi olsun istiyorum bayramlıklarıyla 😍
RasayiAA bilbakalim ben uğurlu bebek var istegram sayfasından ordan da verdim işi garantiye aldm ordaki ilgilenen bayrama yetişir dedi. 😂
Eliffff bilbakalim hepsijet hepsiburadanın kendi kargosu başka firmadan kargo alıyormu bilmiyorum ama
Deletedmom55 bilbakalim Benimde hepsijetle geldi morhipodan almıstım ertesi gün getirler belki cok yogundur 🤗