Cren Ben yurtdışında yaşıyorum burası 1 aydır 40 derece,nem oranı derecenin de üstünde çok fazla,klimayı bir an bile kapatamıyoruz,yaklaşık 2 aydır klima hep açık evde ve Temmuz Ağustos gibi 50 dereceleri bulduğu için burası Ekime kadar hep klima açıyoruz maalesef.
Kızım uyuyacağı zaman kalın eşofman altı giydiriyorum genelde,kıyafetine göre örtüyorum ince veya kalın battaniyeyle.Yaptığım şeylerin sıcak tuttuğuna emin olduktan sonra klimanın derecesini baya düşürüyorum odayı serinletmek için 19 lara getiriyorum.Yarım saat kadar öyle bırakıp sonra 23 te tutuyorum.Kızım uyandığı zaman ya da klimanın karşısında vakit geçireceğimiz zamansa 26 da sabitliyorum.Pencereleri açtığım zaman klima etkisiz hale geliyor çünkü dışardan sıcak buhar geliyor pencereleri açtığımda da,kızımı daha ince giydiriyorum hava eşitleniyor çünkü.Çok şükür daha hiç hasta olmadı.Klima çook zararlı kendim de hiç sevmiyorum ama maalesef mecburuz buna,oksijene hasret kaldım pencereyi açsakta oksijen yok burda maalesef gece bile ateş gibi🤦🏻♀️