Merhaba kızçelerim yeni katıldım forma Ramazan bayramında Bolu’ya gidicez gezmeye hangi kanguruya alsam bebeğim rahat eder 4 aylık olacak gittiğimizde kızlar fikirlerinizi bekliyorum ☺️
gozdeninbulutu her bebek kanguruyu sevmez çevrende varsa kullanan çeşit çeşit dene derim biz chicco aldık durmadı bi arkadaştan kraft aldım onda da durmadı başka biri babymal verdi onu da sevmedi derken sadece slingte duruyo onun için önce denemek şart 😄
gozdeninbulutu
gozdeninbulutu eger gezeceksem kanguru ne kadar iyi olursa olsun yarım saat 45 dk dan fazla durması iyi değil zaten ister istemez senınde belın sırtın agrıyacaktır ben solomom baby kullanıyorum ılk basta benım bebegım ıcınde durma ıstemedı kendını ep gerıye attırıp durdu ama dısarı cıkıp gezdırınce hosuna gıttı cevreye bakınca oyle oyle alıstı ben memnunum sırt bel agrısı yapmıyor kraft ve chıcco denedım belım sırtım kopmustu solomom baby-momfort baby-mamadus baby bunlar aynı katagorıde tabsıye ederım
gozdeninbulutu Bende mamadus aldım kanguru ne kadar güzel olsada benim bebeğim hiç sevmiyp sıkılıyo içinde😕😕😕
[bilinmeyen] hm denerim Canım teşekkür ederim ☺️
OlgaArslan inşallah durur otobüsle gidicez orada araba kiralayacağız arabasını götürsem kırılır diye korkuyorum otobüs sonuçta ne olacağı belli olmaz kanguru daha mantıklı geldi bana Canım inşallah aldığımı beğenir durur ☺️
OlgaArslan sling yada kangiri kac aydan sonra kullanilabiliyor
5321n teşekkür ederim canım zararlı olmaz çünkü arabasını götüremiyorum otobüsle gideceğimden dolayı o yüzden kanguru düşündüm Canım zararı ne ki ?
gozdeninbulutu canim bende otobusle giderdim hep kizimda bebek arabasini da her seferinde götürdüm hicbir sorun olmadi 2 bucuk yasinda kzim ve bebek arabasi hala sapa sağlam bence gotur birşey olacağını sanmıyorum kanguru da cok uzun tutamzsin bebegi
Deleted0089 kızım 1 aylıkken kullanmaya başladım ama çok kısa süreli
Ceren tamam canım eşimde öyle diyor zaten
Thesra yani verdiğimiz paralar boşuna gidiyor Canım bizim ki kucaktan inmiyor belki sever diye düşündüm Canım
gozdeninbulutu Bencede boşa gidiyo kucağımda durmayı çok seviyo hatta bırakınca ağlıyo ama iş kangurunun içinde durmaya gelince kıyametler kopuyo ne aldıysam sevmedi zaten bazı bebekler cins işte😂😂😂
[bilinmeyen] bir bakim Canım
Mamadusbaby çok iyi tavsiye ediyorum
Thesra bende öbüründe 1 aya gelirken koymuştm buda sewer beLki bide bunda denicem ewin içnde eğer sewerse dışarıda çıkarız
GmzSnn Ayy insallah severler gerci senin onceki bebekte sevmis buda sever kesin emzik verdinmi emiyomu buda kuzumm🤗🤗
Thesra ewet emzik ınada wermiştim bunada werdim henüz tam tutamasada düşürsede emiyo heLe açken ağzından çekemiyorum
GmzSnn Cok guzel canim o zaman valla buyuk rahatlik emzik keskemmm benim bebekte emzeydi valla boyle cok zor oluyo 😕😕
Thesra odasında iki tane benm odamda iki tane saLonda boxda iki tane aLt değiştirme yerinde iki tane heryerde emzik doLu 😂😂 o emmesinde benmi emeyim anacım nerde ağLasa orda iteLiyom ağzına nörim bazen kurtarıcım oluyo
GmzSnn Emzikciler krali sizi🤣🤣🤣 ne guzel emmesi iyi sana cok rahatlik gercekten canimm huylu bebek baska oluyo tabi😅😅💃💃