Kızlar 2 yaşında kızım ve yeni doğacak bebeğim için tek bir araba kullanmak istiyorum bu ikiz arabalardan kullanan iyisi kötüsü artısı eksisi Bilgi verebilecek olan varmı ? Yola sığmayan hantal bir şey almak istemiyorum
Mekanikciannecoresetin pembe hergun duzenli olarak kullanin
Mekanikcianne ikizlerim var Prego marka kullanyoruz çok memnunum
Mekanikcianne ben çok araştırmadan aldım pahalı olmasın bütçede kısıtlı uygun die aldım çok pişmanım bu tuttuğumuz kolların öne cevirilmemesinden çocukları kendime donderemiyorum bide yan yana aldım hiç bir yere sigmiyo çok zor oluyor götürürken de
Mekanikcianne merhaba ikizlerim var prego 2072 kullanıyorum aşırı memnunum her yere sığıyor kullanımı çok rahat bir yaşına kadar araba içinde de kullandım pusetlerini ve benim gibi devamlı dışarı çıkan biri için olmazsa olmaz iyiki almışım dediğim ürünlerin başında geliyor tavsiye ederim 🤗🙏
Sanırım herkes ilk bebeğinde henüz İki çocuklu annelerde yaş aralığı fazla
Mekanikcianne bi tanıdığımın ikizleri oldu konuşmaya fırsatım olursa senin için sorayım eminim almıştır ikiz bebek arabasından.
Mekanikcianne
Bahar1425 4,5 aylık bebek için 2 saat ayakta kalmakta yorucu olabilir canım 6 aylık kızım 2 saatten sonra çok huysuzlanıyo uyku için.Uyuttuğun oda ısısı 22 derecen fazlaysa sıcaktan dolayıda sık uyanıyo bebişler ya da kalın giyiniyorsa.Belli bir süre uyku rutini oluşturmayı denedim mi bebişi yıkayıp,doyurup uyutmayı birde akşam 6-7 arası uyuyan bebeklerde gece uyumuyo. Bahar1425
Icot teşekkür ederim tecrübe edilmiş bir araba almak her zaman daha mantıklı geliyor bana yoksa evde bir aramız var
Mekanikcianne memlekette kalıyodum yaşadığım yere geldim hava değişimi oldu. gözleri yaşarıyor burnu tıkalı (izotonikle temizliyorum burnunu) öksürmeye başladı 😔 demlenmesini beklicez mi birde siz kaç cc veriyordunuz bebeğinize