haticed_ Arkadaşlar merhaba,0-12 aya uygun çok memnum kaldığınız ben iyi ki aşmışım bebeğimin gelişimine çok katkı sağladı dediğiniz özellikle sesli eğitici oyuncaklar varsa paylaşır mısınız?
Kubraegit1 haticed_ Masal anlatan kuzu,cee ee fil var ama kızım yüzüne bile bakmıyor 🤣Bakalım arkadaşlardan nasıl fikirler gelcek🤣
Duru_m haticed_ fisher price eğitici köpek kız, ksilofon, hışırtılı kitap diş kaşıyıcılı, renkli balonlar, zeka kartları, çıngırak çeşitleri, ışıklı top, labirent, oyun halısı oyuncaklarını çok seviyor özellikle halkaları
haticed_ Kubraegit1 Ben de bir kaç şey bakıyorum da. Gözümle görmeyince emin olamıyorum. En iyisi fikir almak diye düşündüm. Umarım cevaplayanlar olur 😊Kaç aylık sizin kızınız 🌸
Kubraegit1 Aslında eğitici oyuncak olarak zeka kartı alabilirsiniz .Ne kadarlık bilmiyorum ama üst üste geçen kuleler oluyor Ya büyüdükçe oda güzel olur onunla oynaması .En iyisi evde kendin montesorrı etkinliği yapmak çünkü okadar para verdiğin oyuncağı yalamaktan başka bişey için kullanmıyorlar 😂
haticed_ Kubraegit1 Ben zeka kartı almıştım aslında onlara bakıyoruz. Kendim pirinç mercimekle ve pet şişelerle çıngırak yaptım. Kendim de okulöncesi öğretmeniyim hani az çok bir şeyler üretip önüne koyuyorum ama oyuncağı olsun da istiyorum bir yandan da…
ecemm21 Hiç bir oyuncakla kitaplarla ilgilendiği kadar ilgilenmedi sesli Farklı dokular olan kitaplar ve eğitici kartlar favorimiz fisher price masalcı tırtılı önebilirim oyuncak diyorsanız illaki
ceyda21 bizimki oyuncaklarının içinden en çok fisher price ın eğitici tırtıl kitabıyla ilgileniyor birde e bebekten aktivite masası almıştım o da baya dikkatini çekti