Sevgi1 oglunasik1anne aldım aldım kırmızı sort bnmki 😂atlet fln iki tsört aldım bide takımlı sort yazlık
Sevgi1 oglunasik1anne yine bişi sorcam xxl aldım ama bol gelir mi acaba 😂xl ile degişsem mi onu napsam ya bilemedim senin resimdekiler kac beden
oglunasik1anne Sevgi1 m aldım ben çok dar giyemedigim için garanti olsun istedim kalıplarını bilemedigim için normalde kaç beden giyiyosun canım
Sevgi1 oglunasik1anne xl fln 75 kiloyum biraz bol olsun rahat olur dedim ama 😂rejimdeym de zayıflarsam iyice bol olmasın diye saaptım 😀
oglunasik1anne Sevgi1 Siparişi tamamlamadiysan eğer değiştir o zaman canım zayifliyosan . Pişman olmadan
oglunasik1anne Sevgi1 neden olmadı kız fotolarini cekde at Google IMG yükle yaz fotoğraf yükle yap allttaki linkleri buraya kopyala
Sevgi1 oglunasik1anne Du bakalım gelsin 😂nasıl olcak üstüme netten alısverş de hic yapmam normalde ama cıkamıyoruz mecbur
ymn2019 Sevgi1 birde gardrops uygulaması var ikinci el ürünlerin olduğu genelde ama etiketli marka ürünler de var ben düğünler içn çok şık abiyleler aldm ordan hmde uygün herkes hayran kaldı.
oglunasik1anne Alyask yok canım gayet iyi oluyor ürünleri kendim alıp denedigim için rahatlıkla söylüyorum size
Cansubbk Alyask bn sürekli alıyorum ordan bide magazası hatay iskenderun da bnde orda oturuyorum magazasınada gidiyorum arada evimede sipariş ediyorum çok güvenilir site