Merhaba herkese. Bebeğim 4 ay 12 günlük doğduğundan beri çok kusan bi bebek reflü deneniyle kilosunda çok aşırı bi gerilik olmadığı için ilaç kullanmadık bu zamana kadar dik emzirmeye çalıştım fakat ona rağmen günde defalarca kez üst değiştiriyoruz. Son 10 gündür kusması aşırı şiddetlendi direk emdiği sütü kusuyordu şeffaf bi şekilde ve sık değildi şimdi pütürlü peynir kesiği gibi ama çok çok fazla yediğindende fazla kusuyo midesindeki su gelene kadar ve rengi hafif sarı ve normalden daha ağır kokulu bunun dışında bi şikayeti yok ateşi yada normalin dışında bi huysuzluğu kakasını her gün yada iki günde bir olması gerektiği gibi yapıyor. Boyu 63 cm kilosu 4 ay aşımızı olmaya gittiğimiz de 5.800 dü bana göre çok az geldi kilosu aile hekimimiz normal olduğunu söyledi. Bu durumlardan dolayı hastanede ki kontrollerimize gidemedik ama bu kusma işi artık çok canımı sıkmaya başladı ne yapsam geçiremedim doymuyo gibi hissediyorum ki öyle çünkü her emdiğini kusuyo napıcağımı şaşırdım artık hastaneye götürsem güvenemiyorum bu durumda aynı şeyleri yaşayan anneler fikir verirse çok sevinirim bu arada çişini takip ediyorum az da yapsa bezini değiştiriyorum doyup doymadığını anlamak için 4 saatte bir mutlaka çiş yapmış oluyor