Kayracim Prens_annesi2110 lütfen bi girip okuyun bu yazıyı… bunu yazan fonksiyonel tıpçı öyle sıradan bir doktor değil.. Bir inceleyin sayfasını
SedaMeyra Kayracim eskiden inek sutuyle büyüdük diyenler gelir şimdi. Bi suru kronik hastaliklari olan insanlardan bahsediyoruz. Kim nasil isterse büyütsün yavrusunu ben güvendiğim doktoruma danışiyorum oylw uyguluyorum her şeyi. Nefesinizi tuketmeyin siz de.
SedaMeyra Kayracim yazınıza göre su yorumu da yapmak isterim. Sirf bu surekli sut versinler diye suni dollenen inekler icin sut le olan bağımı bitirmek istemistim.bi ara cok üzülmüştüm.
baybmom KayraninAnnesi zararı tabiki var kansızlık yapıyor ciddi derecede oda doğal olarak zekatı etkiliyor
KayraninAnnesi Cerenzenginn00 evet katiliyorum su konusuna mayis dogumlu benim oglumda 40ı ciktiginda bulundugumuz yer itibariyle cok sicak ve bende su verdim hep suan su icmeyi cok seviyor 😊
Ruya_Mert Cerenzenginn00 merhaba ne Zamandır süt verıyorsun canm acık sutmu kapalımı verıyosun bende wermek baslamak ıstıyorum
Cerenzenginn00 Ruya_Mert bir hafta oldu vereli suan ki durumdan acik sute guvenmiyorum kapali süt veriyorum icin3 de biskuvi koyuyorum gayet guzel iciyor