baybalyanak Bişey sormak istiyorum Malum havalar ısındı ilk bebeğim tecrübesizim bu konuda. Burda sıcaklık 27-30 arası ama bu gün 32 görünüyor. Dışarı çıkarken nasıl giydirmeliyim. Siz nasıl giydiriyorsunuz 🙏🏻🧐
Ikrazumra19 baybalyanak kac aylik bilmiyorum ama ben 19 gunluk bebeğimi cikardim dun yuruduk biraz icinde bir zibin ustunde tulum sapkasi kundaga koydum pusetine koyup oyle cikardim cunku havalar cok sicak 34 derece antalyada😊
Annesivekizi baybalyanak kısa kollu giyebilir bence artık. Ben de kısa giydireceğim ama evin içi hala ısınmadı
Busra5341 baybalyanak ayni aydayiz uzun kollu zibin altinada patikli alt giydirdim emerken terliyor napsam bilemedim patikli alt yerine corapla inve taytmi giydirsem dedim zibin zaten ince . Kisa kollu birseyde almamisim hic cocuga sifir kol badisi fln var ama usur gbime geliyor bende kararsizim gunduz cok sicak oluyor 27.5 icersi
Hifammm Abenm kizim da bi kac gune 4 aylk olacak ve ben halen yazlk kiyafetlere gecmedm. Ama bu gece cok terlemsti. Karar veremiyrm disarilar sicak ama evin icerisi serin. Nasl giyindirecegimi sasrdm
Yorgunanne1 5 aylık kızım var evin içerisini 25_26 derece gösteriyor ama bende kararsızım. İçine kısa kokku zıbın üzerne tek parça bişi giydiriyorm ama emerken kan ter içinde kalıyor yavrm
baybalyanak Yorgunanne1 bizde öyle altta kısa kol üstte uzun kol ama ince bi badi var altına da ince eşofman ya da pijama. Ev serin yine dışarıya göre tabi. Uyurken çoraplarını çıkarttım bu gece ayakları kıpkırmızı olmuş yanmış sıcaktan yavrum 😅 üşümesin diye yakıyoruz çocukları sanırım 😬
Atlasin_annesi Ben de içinde sıfır kol zıbın, üstüne de uzun kollu üst ve patikli pantolon giydiriyorum. 2 aylık şu anda. Artık tişörte ve sorta geçmek istiyorum ama üşür diye korkuyorum. Ev 26-27 derece
MerVera Valla kızlar biz adanada yaşıyoruz 42 derece gölgede klima açtım ve yarım kollu Zıbın ve uzun pijamayla duruyor evin içinde kuzum 2 aylık tam Gece nasıl yatıracagımı düşünüyorum valla 😖