Didem91 Medine_28 canım hayırlı olsun yapcak bişey yok artık kalmışsın ama nacizane tavsiyem hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz güvenli değil. Keşke spirale güvenmeyip aynı zamanda geri çekilme yapsaydınız 🤷🏻♀️
Ballii Medine_28 Allah yardımcınız olsun,benim de dogumum sıkıntılı geçti bende çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan. Tekrar ayni seyleri yasamaktan.Inşallah bu sefer sıkıntısız geçer hamileliginiz.
BurcuKucuk Medine_28 dış gebeliğin ne olduğunu bilseydin böyle dua etmezdin! Dış gebelik senin de hayatını tehlikeye sokan ve ölüme kadar götürebilen bir durum. Evet erken olmuş ama Rabbim bilir hayırlısını hakkında hayırlısı olsun 🤲🏻
My_LiFee osibrabia barkod numarası alıyorsun cnm TC ile o barkod numarasını giriyorsun çıkıyor 😊 kaç aylık bebeğiniz kan değerlerine bakmak için yapmıştır büyük ihtimalle
2cocukluanne222 Medine_28 evet maalesef spiral ile hamile kaliniyo kayiyo çoğu kadinda cnm allah verdiyse vardır bi sebebi rabbim yardimcin olsun üzülme
Badevehande Medine_28 benim annem komşu ama ben bile sıkıntı yapardım canım şuan bebeğin küçük diye ister istemez üÜzülüyorsun
Yegino Medine_28 doktorunuzla konuşun sağlık açısından sıkıntı olup olmayacağı hakkında fikir alın. Eğer sıkıntı olacaksa yapmanız gerekeni yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun