Fistiklokum48 Kaç damla kullanıyorsunuz ? Aç karnına mı yoksa tok karnına mı verilmeli ? 5 buçuk aylık
kardelen00 Fistiklokum48 doktorumuz kilosuna gore vermelisin dedi. kilo basina 1 damla dediz 6400 ben 6 damla veriyorum ac karnina
Aryasare Fistiklokum48 Kilo bası 1 damla veriyorum aç tok farketmiyo üstüne emzirdiğimde oluyo 😊 Bi sorun yasamadım 🙏 Doktorumda aç veya tok yada üzerine emzirme gibi bişey söylemedi 😊
Fistiklokum48 kardelen00 ben şuan tam kilosunu bilmiyorum 4 aylıkken 6800dü o zaman bende 6 damla vereyim ortalama olarak
Fistiklokum48 Xece canım daha yeni kullanmaya başlayacağım bilmiyorum ama yapmıyor diyordular öneri üzerine aldım bende
Seyma-55 Xece oda olabilir canm .ben hergun vermiyorum 2 gunde bir veriyorum .ek gidaya da gectik tadimlari bitirmek uzereyim
gokcekizinannesi bize de kilo başına 1 damla dedi doktor. ac tok farketmez üstüne emzirebilirsjn de dedi. çünkü ne zaman emmek isteyeceği belli olmuyor çocuğun ondan özellikle sordum ama herkes ac karnına demis
Fistiklokum48 gokcekizinannesi evet bende onu düşündüm çocuğun aç olduğu zaman versem 2 saat hayatta durmaz emzirmem gerekir ama iki öğün arasında daha iyi olur diye düşünüyorum ne aç ne tok
kardelen00 gokcekizinannesi ben ozellikle ac karnina vermiyorum doktorum bana da istegin zaman verebilirsin dedi. ben saatleri sasirip unutmamak adina sabah uyanir uyanmaz sidefer d vitamini ve biogaisini veriyorum sonra gunumuz basliyor. yoksa unutuyorum vermeyi 🤷🏼♀️
Xece Fistiklokum48 zeytin yağı Kaysı püresi fitil bile kullandım çıkarmadı 😳doktor şurup verdi 5 gündür onu da kullanıyoruz dün yine kabızdı bende Demir ilacından şüphelenmeye başladım
Fistiklokum48 kardelen00 galiba bende öyle yapacağım d vitaminini ne zaman aklıma gelirse o zaman veriyorum bunu da öyle yaparım büyük ihtimal çünkü iş güç uğraşırken o koşturmacada insan unutuyor