Ela_Kaan Kızlar hoppala zıp zıp almak istiyorum ama hep erkek bebeğe olmaz zararlı diyorlar ama ben bebekler çok seviyorlar mutlu oluyorlar zıp zıp ile varmı aranızda erkek bebeğine hoppala alan
Yigitkomuz_ Ela_Kaan ben aldm cnm aralıkları koyuyodm kapıya asılan hoppalardan 11 aylık bebeğim 11 kilo o yüzden bıraktık düşer diye biraz tombis de
Areliko Ela_Kaan zıp zıp zararlı değil aksine yere ayakları bastıkça ilerleyen zamanlarda dengede durup yürümesine yardımcı olan bişey ama erkenden alıp da içine koymadıgınız takdirde. Bir de onların birçoğunun 25kg ya kadar taşıma kapasiteleri oluyor
Yigitkomuz_ Ela_Kaan 14 du benm aldgm ama oğlum çok hareketli durmuyordu 9 aylıkken kaldrdim 6 aylıkken almıştık kafasını ta kapıya kadar uzardı yanlarına yani hem zıplar hem çarpar diye korktk 1 2 kere yap ti çünkü ama bebegm çok harektli gerçekten
Ela_Kaan Yigitkomuz_ ay benimkide çok hareketli altını değiştirirken bacaklarını tutamıyorum o kadar Zor valla almasammı acaba o zaman bilemedim
gamzemustafa Ela_Kaan bende almayı düşünüyorum ama hala kısmet olmadı ebebekte 250 tlydi 15 kğ ya kadardı pek zararı olacagını düşünmüyorum sonuçta sadece içinde zıplayacak ayak kaslarına faydalı diye okumuştum
kbra2234 gamzemustafa baby hope aldım ben kapıya takılıyor duvar delmeden hem önündeki müzikli oyuncaklar da ilgisini çekiyor
Senihaaa Ela_Kaan ben aldım doktorum da bir sorun olmaz dedi yürüteç gibi yürümrdiğü için ama tavana asılanlardan değil bizimki