Zeynepmesut Arkadaşlar bebeğim 3 ay 3 günlük bu aylarda neler yapıyor bebekleriniz gelişimleri nasıl acaba ?
ZeynoEylul24 Zeynepmesut kolları ve ayakları aktif şekilde oynuyor artık ve Benimle konuşmaya çalışıyor. 3 ay 15 günlüğüz. Gündüz uykumuz yok gece birkaç defa uyanıyorlar.
Azraninnnannnesi Zeynepmesut 3 ay 6 günlük bugün ille defa kahkaha attı böyle uzun uzun bi hareket yapıyoruz nasıl gülüyor cok duygulandm o an nedense 🤗
dygymn Zeynepmesut benim oğlumda 3 ay 3 günlük 😊 baya gülüyor tepki veriyo çığlık atiyo elini ayağını sürekli oynatiyo ufak ufak dönmeye calisiyo
Tugba6336 Zeynepmesut ellerini birleştirip ellerini çok inceliyor. Gündüz uykusu yok denecek kadar az. Uykusu gelince kavga etmeye başlıyor. Sürekli gezmek istiyor oda oda geziyoruz yoksa durmuyor. Birde oturma pozisyonuna alıyor kendini itiyor sürekli 😊
Selo 3 ay 10 günlük maşallah bir fenaki kızım nler yapmıyoki kahkalar atıyor oyun uynuyoruz karnına kafamı gzdırıyorum kahkahalarla gülüyor öıglıkşar atıyor hmde ne çıglık☺️Altını açtımda bir keyif popoyu bi o taraf bi bu taraf aman allahım bolca gülücük daha ne isterim allahtannn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️☺️☺️☺️💕
Minikprenss Benim bebeğim de yeni girdi 3 aylık oldu ama gece uykusu diye biley kalmadı kızlar sürekli uyanıyor neler yapıyosunuz siz kaç saat uyuyor bebişleriniz
Zeynepmesut Çok konuşmak istiyo cevap verdiğimde muhabbet ediyoruz resmen eli ayağı hiç durmuyo yerinde altını açınca çok seviniyo hiç giyinmek İstemiyo gündüz uykumuz az ama gece uykumuz 1 yada 2 sefer kalkıyo emiyo tekrar yatıyo gezmek istiyo sürekli tek sorun beşiğine koyunca uyanıyo Benimle yatmak istiyo
tuzvelimon 3+1 oldu oğlum. Gülücükler saçıyor ama agu demeyi unuttu nedense uuu diyor artık 🤔 elleri sürekli ağzında ne yakalarsa ağzına götürüyor. Uzun uzun ellerini inceliyor. Ayaklar kollar hiç durmuyor. Öne atılmak oturur pozisyonda olmak istiyor. Gündüz uykusu yok gibi çok yoruluyor kendisi de ben de. Memeyle kavga editör iki haftadır.
haticee 3 ay 5 gün, uykusunu aldığında çok mutlu sürekli gülüyor konuşuyor ayaklarından destek alarak poposunu kaldırıyor mendil çorap gibi ufak kumaşları tutuyor ağzıyla baloncuk yapıyor bırr yapıyor bi kaç gündür her yeni gelişmeyi heyecanla takip ediyoruz 🥰
dygymn 3.aydayız şuan ilk 2 ay gibi şiddetli değil bacaklarını ileti geri hareket ettirdigimde bide kucağıma alıp evin içinde gezdirdgimde daha rahat yaptığını farkettim.