anneadayi06 Kızlar yine tecrübeden yararlanmaya geldim Bebek arabası hangi marka kullanıyorsunuz kullanımı nasıl ? Birde Travel ve baston Bebek arabası arasındaki fark nedir bilen varmı?
Hunili anneadayi06 Travel pişmanlıktır baston özgürlük. Travelden bastona geçen bir anne olarak yaptığım en doğru şeydi maclaren techno arc aldım ve aşırı memnunum❤️ Şiddetle tavsiye ederim
Kubraegit1 anneadayi06 Travel sistemler pusetli oluyor .İlk aylarda kullanım için çok güzel ama bir okadarda ağır.Arabanız varsa bagaj küçükse sığmıyor .Baston bebek arabasının kullanımı daha kolay tek başına açıp kullanabiliyorsun .Ben tek çıkmadığım içim travel tercih ettim 🥰
Hunili anneadayi06 baston olup Doğumdan itibaren kullanılanlar da var benim aldığım öyle bi araba daha uygun fiyatlı olanları da mevcut cihico da var diye hstırlıyorum
Su_misali Hunili bagi Quichfold kesinlikle tavsiye ederim doğumdan itibaren kullanılabiliyor hem rahat hemde çok hafif
Deletedmom349 https://www.hepsiburada.com/baby-home-bh-970-exclusive-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBV00000IAW10?magaza=Ayhan%20%C3%87ocuk Bu bebek arasını kullanıyorum canım çokta memnunum Ama baston da var ikisini de kullanıyorum birisini ammemgilin evine bıraktık oraya gittikçe bahçeye çıkmak için kullanıyorum ama bebek arabam gerçekten piyasaya göre çok güzel ve rahat şiddetle tavsiye ederim ❤️
Deletedmom283 anneadayi06 Chicco urban kullanıyorum yeni bir puset almayı düşünüyorum Cybex tercih edeceğim 🎈
DORUKKK2019 joie litetrax 4 Şiddetle öneririm bi saniye içinde kapamak ve kolayca taşımak çocugunu konfor içinde gezdirmek istiyorsan tabi 😀
Deletedmom74 anneadayi06 ilk başta yoyko luxury travel sistem almıştım bi kaç ay onu kullandım memnundum ama biraz hantal geldi ve oğlum içine sigmamaya başladı. Quinny buzz3 aldım o da travel diye geciyo ama daha hafif ve çok rahat ediyo içinde
Naynurrr Nuna pepp .ilk oğlum da almıştım şimdi 2. oğlumda da kullanıyorum taş gibi ( travel sistem) tek elle manevra vs hiç zorluk hissetmeSiniz . Pusetini 1.5 yaşına kadar oto koltuğu olarak da kullandım .
pasabeyy anneadayi06 baby care hep puset oluyor hem normal hemde dik oturaklı 3 kademesi var ben memnunum
Mrs_Sunshine anneadayi06 Cicimden aldım ben. Baby enzo nice. Çok kullanışlı bir araba. Sepeti kocaman pazarda çok iş görür. Arkada cebi var emzik biberon ne varsa koyabilirsiniz Cüzdan falan. Yani ekstra çanta almanıza gerek yok. Arka tekeri büyük sürüşü çok zevkli ve bebeği asla sarsmıyor. Fiyatı da gayet iyi. Tavsiye ederim kesinlikle