Bir hafta süren dip köşe bir temizlik ben düzen yaptım. Aşırı derece takıntılı ve titizim bu bazen iyi bazen de kötü şu saat oldu daha yeni uzandım diyebiliriz.. ilk önce tüm evi birden yapmam her gün bir veya iki oda, ben ilk önce yatak ve çocuk odasından başlarım bir günde bitebilecek odalar çünkü ilk önce asama aşama dolapları toparlarım kıyafetleri katlarım mevsimine göre giyilecekleri düzenler giyilmeyecekleri ise bazanın altina düzenli bir şekilde kaldırırım böylelikle dolap cok kalabalık olmaz. İçlerini silerim en son ise dolabın dişini silerim bu sırada perdeleri makinaya atarım,camları ve duvarları siler nevresimleri değiştirip süpürüp silerim temizlediğim odanın da kapısını kapatırım ayni işlemi çocuk odasına da yaparım. Ertesi gün salon ve oturma odasını yapıp yine ayni şekilde kapıları örterim. Üçüncü gün ise en zor olan mutfağı yaparım tüm dolapları ayni abdan indirmem her dolabı tek tek silerim geri yerleştiririm ki bi kalabalık oluşmasın, içlerini önce dış kapakları en son silerim fırını Aygaz’ı temizlerim, yine ayni şekilde cam, perde, duvar bu şekilde temizliği bitirip en son ise banyo tuvalet koridor ve yeniden evi tekrar süpürüp silerim. Biraz uzun oldu ama diyeceğim o ki yavaş yavaş tek tek başlayın en son bi süpürüp silin 👌🏻☺️