HeyArnold Kızlar merhaba, İstanbul’da iyi bir çocuk alerji doktoru bilen yazabilir mi ? Hastasina yeterince vakit ayıran ve en önemlisi anneyi tecrübesiyle rahatlatan bir doktor arıyorum.
Meltemyildizz HeyArnold mega medipol. Gökhan baysoy. Çok iyi bir doktormuş. Yakınlarım gitti. Bir araştır istersen
kubraryavolkan HeyArnold bizde Alerji için dr. Mahmut Doğru ya gidiyoruz şişli memorial hastanesinde görev yapıyor Ataşehir dede kendi muayanesi var. şuan memnunuz herşeyi whatsaptan konuşuyoruz yediklerimi diyetimi vs oradan takip ediyor geçen gaita istedi sonucunu atın dedi byle devam ediyoruz bulucaz inşallah
Guni92_ Mom090 bende size bir kaç soru sorabilir miyim ? Yoksa alerjimi değilmi diye artık kafayı yicem 🥺
Mom090 HeyArnold evet inek sütü idi daha küçükken sonra ara ara yumurta yapıyor alerji fln ama inanılmaz iyi yönlendirdi bizi ve çocuğu kan tahlilleri vs delik deşik olmaktan kurtardı
HeyArnold Mom090 peki aynı zamanda genel takibini yapıyor mu bebeğin ? Yani genel takip.icin ayrı doktora gidiyor musunuz ?
BusbusveHashas Mom090 merhaba doktorunuZdan hala memnun musunuz? 4.5 aylık oğlumda alerji var sanırım , muayene ücreti nedir?
Mom090 HeyArnold tüm takiplerini o yapıyor aynı zamanda iç hastalıkları uzmanı tam teşekküllü çocuk doktoru ☺️ Gereksiz hiç bir şey yaptırmıyor ve beni bebekle alakalı her konuda inanılmaz rahat ettiriyor ✌🏼
HeyArnold Mom090 tam istediğim gibi peki gerekli testler vs için hastaneye mi yönlendiriyor yoksa anlaşmalı laboratuvar mi var ?
Mom090 HeyArnold kakada kan ve mukus ve döküntü emziriyordum bana asla diyet yaptırtmadı kesersek neye ne alerjisi var asla bilemeyiz dedi ve çocuğu alıştırdı o şekilde ✌🏼Ben herşeyi yemiştim birde mesela şuan bir şey yedi döküntü oldu 1 hafta kestiriyor 1 hafta sonra yeniden denetiyor
Yorgunanne1 Mom090 merkla bekliyrm cevabnızı. Bizmde ufak çaplı alerjmiz var sanırm deneyimlernizden faydalanmak isterm
kubraryavolkan Mom090 evet herşeyi yiyince kan devam etmedi mi bende merak ettim ben sıkı diyet yapmama ragmen kan devam ediyor çok morelim bozuluyor gördükçe bulamadık hala neye alerjisi var bebek diye testte yapmadı
Berii Mom090 merhaba birşey sorucam herşeyi yemeye devam ettim demişsiniz kakadaki kan nasıl geçti peki ?
Zeynepazram kubraryavolkan benim doktorum kakadaki kanın resmini gösterdim kan ilacından dedi kullanma dedi
Berii kubraryavolkan aynı durumdayım şuan bi buçuk aydır kakada kan görüyorum süt yumurta kırmızı et tavuk eti kuruyemiş susam salçayı da kestim geçmiyor kan, sadece bağırsak tepkiliyiz kafayı yicem bende 😞