DDK Sidefer damla eşimden istedim almış ama eczacı kaç damla olduğunu söylememiş kullanan arkadaşlar bilgi verir misiniz ? 😇
Pisipisi DDK benim eşime de 4 damla demiş bugün eczacı kızım 4 aylık ama 6 kilo bende 6 damla damlatmalıyım öyleyse
Misskokulum DDK rica ederim buzdolabında muhafaza edin aç karnına verin daha etkili olacaktır şifa olsun kuzuya❤️
DDK Misskokulum internette biraz araştırdım süt ve süt ürünlerinden ya önce yada sonra diyor daha etkiliymiş onunla ilgili bi bilginiz var mı ?
Misskokulum DDK evet süt ürünlerini tükettikten yarım saat önce veya sonra içilmesi gerekiyor işlevini kaybetmesin ben emzirmeden yarım saat önce verip sonra emziriyorum
1ogretmenanne Ynsnrgl kabızlık yapmasib diye sidefer verdi doktorumuz bizim biraz kaka problemimiz var da vegaferonu bilmiyorum
Ynsnrgl 1ogretmenanne olabilir.Sağlık ocağında d vitaminin yanında vegaferon veriyolarda demir kan damlası gibi bende bugün eczaneden aldım tereddütte kaldım kan şeklimdr değil ya😊 acaba vegaferonun yerine kullanıp kullanılmadığı merak ettiim teşekkürler.
Annekeki Kizim 6750 biz 5 damla veriyoruz. Emzirip yarim saat sonra kan ilacini veriyorum sonra yarim saat meme vermiyorum🤔sut urunleriyle arasinda yarim saat olcak dediler.