İki ay önce doğum yaptım kv yasaklara denk geldi başka şehirde oğlundan kaldı annem buradaydı gitti kv kaynım eşi bı şekilde izin alıp geldiler ( maalesef virüs falan dinlenmediler 🤷) başka eltim var aynı binadayiz onda kalıyorlar kv bende yatiyo sabah ardına bakmadan diğer eltime kaçıyo güya bebeğe bakmaya gelmiş nerde uykusuzluktan mahfolmusum ne acsin ne susuzsun diyen yok geçen banyo yaptırdık kızın gözüne şampuan kaçtı durmuş beni izliyo anne su dok diyorum bebek kaç kere hapşırdi sonra da hadi ben gidiyorum dedi beni o küvet ufo sular içinde bıraktı gitti zaten gelir gelmez bu kızın eldiven çıkar parmaklarını tam açamıyor tamam dedim bizim ev biraz soğuk altta bir tane askılı bir uzun kollu çıtçıtlı giriyorum üzerine de ince penyesini uyanınca da yelek giydiriyorum diyor ki çok giydiriyorsun bu arada eltimin de 1 yaşında bebeği var ona da çok ince giydiryorsun diyordu zamanında neyse ona da tamam dedim 4 gündür hala eldivenlerine takmış durumda bir de saat 11′e doğru uyuyor dedim duruyor duruyor daha 2 aylık bebek neyi var sanki yedir içir altını değiş yatır uyku uykuyu getirilmiş 😬 ben de dedim ki küçücük bebeği zorla mı yatırayım biliyorum yedir içir yatır 60 gündür ben bakıyorum zaten bugün de saat yediden itibaren zorla diyo al götür emzir altını değiş yatsın götürdüm uyudu beş dakika sürdü diyo ki ayaaginizda sallamiyosunuz ondan böyle uyumuyo ben dahil hepsi kafayı mı yemisler niye ayağında sallasin diye tepki gösterdik sustu kaldı az önce de gelmiş kızım sen iyi doyurmuyosun gerek bunun karnı kocaman olsun dedim açlık tokluk karından mi anlasiliyo bebek ne zaman emmek istese ben anlıyorum gazlı bebeğe sürekli yediremem zaten yok diyo karnı inik şimdi al uyut iki göğsünü de iyice emsin öyle yatır ha bide göğsünde uyusa bile gazını çıkar uyansın bişey olmaz diyo Allahim napacam bayrama kadar burdalar kafayı siyiracam sanki onun yüzünden sütüm azaldi kızım lıkır lıkır iciyodu şimdi öyle hissetmiyorum ah ah neyse içimi dökmek istedim gece gece baya efkarlandim