Darkgod Bir günlük anneyim kızlar ama çok bel ağrım var bebeğim de sarılık sınırda çıktı süt yok günlük iki saat tr bir otuz cc mama ile besliyorum ama bir günde 5 den 10 a çıkmış değer ne yapmam lazım 😫
havvaguzey Darkgod daha çok besle sakin ol bebeğini sev. Ben ağrın çok normal canından bir can ayrıldı. Dua kapıların açık bol bol dua et
Mom090 Darkgod daha sık yedirebilirsin yiyorsa korkma bizimde 10.8di bende 30 cc mama ile başlamıştım sık sık verdim düştü ✌🏼
Peri_ss Darkgod iki saate bir beslersen olacagi bu olir canim saate bir ver surekli besle hep elinde mama olsun bebek tabi sarilik olur ve ilerler. Stres yaoma ki sütun artsin insallah bebeğin sarılıgi ilerlemez
Zeyzey06 Darkgod canım 1 gunluk annesin cok sut bekleme zaten muhakkak emzir. Bebeginin agzi memeyle temas ettikce sutun iner ve sen emzirmezsen sutun cogalmaz. Sarıgi atmanin tek caresi bol bol emzirmek. Benim.bebegimin 2.5 ay sariligi gecmedi. Ama sarilıgı korkulacak kadar yuksek degil eger bu hizla yukselirse 1 gecelik fototerapi ile dusurulur. Benim kizim 20 değerle yatti aksam 6 sabah 10 da 14 ile cikardik. Takma kafana bol bol emzir.🥰
Darkgod Uyanmiyor 39+2 doğum yaptım ve çocuğu mama için bir uyandıramiyorum uykuda kaşık ile veriyorum ama oda az içiyor Pazar kontrol u var eğer 13+15 olmuş ise yatış verecek
Leblebininanasi Darkgod arkadasim mamadan korkma ilk bir haftayı atlat bu esnada memelerini sürekli sağmaya çalış bebegin karnı duydukça uyanacak ben uyurken siringa ile verdim durmadan ver
Darkgod Peri_ss ben yarım bir saat tr bir verdim ilk doğduğu zaman doktor kızdı bu şekilde yapar isen midesi patlar dedi 😫 korktum dün geceden beri iki saat tr bir veriyorum oda bugün ilerlemiş
Ryhnkl Saat başı besle mutlaka, sarılıktan dolayı uyanamıyorlar. Ben saatimi kurup düzenli olarak verdim mamasını benim de sütüm yoktu. Bir kaç güne de tamamen geçti sarılığı. Sıkma canını ☺️
Darkgod Ryhnkl evet uyanmiyor gerçekten doktor korrkuttu beni saat başı falan verir isen midesi patlar dedi 😫
Peri_ss Darkgod bebegin midesimi patlar ilk defa duydum bebgin midesi doldumu kusar sizi korkutmak icin soylemis hani sıksık vermeyin diye
Darkgod Zeyzey06 süt gelmiyor ama mama veriyorum saat tr bir umarım Pazar a düşmüş olur mama dan önce meme veriyorum mutlaka geldim sütum diye
Zeyzey06 Darkgod kolostrum elinle sıkınca cok zor gelir zaten sutun vardir emin ol sıkma canını duzelir bebisin😊
Elvin08 Darkgod uyandırmaya ve beslemeye gayret et.Sırt üstü koluna al omurga kemiğinde parmak uçlarını aşağı yukarı gezdir en iyi öyle uyanır demişti bana hemşire.Doydukça atacak sarılığını.Kaşıkla falan uğraşma biberonla ver çekmeye alışaın.Hasta olmasından iyidir beslenmesi.Sütünde bebek çektikçe gelir merak etme daha yenisin.Sürekli ver ağzına çeker eninde sonunda
DunyaHusna07 Yemeni kesme,su iç bol bol,pekmez,hurma, hoşaf,bulgur, soğan,elma suyu,dut kurusu, bunlardan da yiyebilirsin.