Beysat94 Kızlar 9 aylık olduk ama hiç emekleme durumu yok aksine yüzüstü koyar koymaz ağlıp kendini sırt üstü döndürüyor normal mi acaba🤷♀️ilk bebek olunca baya pimpirikli oluyormuş insan🤭
240519 Beysat94 biz 10. Ayın sonunda emekledik ama dokuz aylıkken sürünmeye başlamıştı merak etmeyin her bebekte farklı oluyor bende çok kfaya takmıştım şimdide ne zaman yürüyeck diyorum 😀
Thanim Beysat94 doktorumuz bebekler genelde 9.ayda emeklemeye baslarlar demisti endiselenmenizi gerektirecek bir durum yok bence,donusleri iyiyse desteksiz oturuyorsa da sorun yok diye dusunuyorum ☺️
Ayseyllmaz Beysat94 benim oglum 12 aylik olacak 3 haziranda oda emeklemiyor acelesi de yok rahat ol🧿💜💚💚🤧😇😇
Ayseyllmaz Thanim bencede benim oglumda oyle 12 aylik ayakta durmayı cok seviyor ama yüz üstü döndüğünde sürekli sıkılıp ağlıyor ayaktayken keyfi hep yerinde 🤔😂
Ayla19 Önüne bi oyuncak falan koyabilirsiniz. Onu almak için heveslenip ilerleyebilir. Siz de ayaklarından ittirerek destek olabilirsiniz. Her bebeğin Farklı geliştiğini de unutmamak gerekir tabi.
Y_anne @Birkoalaanasi aynen ya bende 9 aylıkken emeklemeden direk yürümüşüm🙈 nie acele etmişim bilmiom😂🤣
Beysat94 Bernaebu anladım demek ki daha zaman ı var bakalım hiç emekler gibi görünmüyor sürünmüyor bile😂
Mammakup Beysat94 9ay 8 günlük işine gelirse sürünüyor sadece. Yani terlik ve tesbih favorisi onları görünce sürünüyor. Emekleme yok
Beysat94 Mammakup işte keyiflerine göre demek ki🤭Bizim ki hiç sürünmek bile istemiyo basıyo çığlığı yüzüstüyken 😂
Omursmom Benim kızımda 10 aylık olacak 1 haftası var ama emeklemiyor emekleme pozisyonunda ağlıyor demekki emeklemeyip direk yürüyecek zaten üşengeç bir bebek sağa sola bile dönüp yatmaz 😁
Aysimayyy Beysat94 bnm yiyenimde öyleydi. Annem çabuk yürür dedi öylede oldu emekleden yürümeyi öğrendi