Ela_Kaan Kızlar acilen oğlumun kendi kendine ateşi 38 kafasından itibaren karnına kadar sıcak altta yok üstünü çıkarttım sorum şu acaba diş ateşi olup olmadığını nasıl anlarım diş çıkarıcakmı bilmiyorum
Musmutlu Ela_Kaan 2 gun once 21 aylik oglumda ayni sekildeydi sadece kafa ve ense kısmında kaliyordu ates. ates disinda bi sikayeti olmadigi icin distendir diye düşündük cunku diste cikiyordu. ates düşürücülerle 2 gun gecti. halsizlik yutkunmasinda sorun varmi ne bilim nefes alisverisi eberjisi falan bunlara bakin
Nslhn53 Dişlerine bakın kızarıklık olacak şekilde şişkinlik oluşmuşsa sürekli ağzından su akıyor eline aldığı her şeyi ağzına götürüp kaşımaya çalışıyorsa olabilir. Fakat ateş sadece dişin değil başka bir rahatsızlığı olabileceğininde sinyali olabilir
Ela_Kaan Nslhn53 kızarıklık dışındaki hepsi var bi süredir aldığı herşeyi ağzına götürür parmağımı alıp sinirle ısırır tüm gücüyle. Ama kızarıklık olmadanda diş çıkaran varmı acaba bizim kızarıklık dışında tüm belirti var
Ela_Kaan Musmutlu Nefes alırken horluyormuş gibi yapıyor hırıltı var burnunda iki gündür bayadır da ara sıra 37 ye gelirdi ateşi İnşAllah diştendir korkuyorum şimdi hastalık var diye aklım ona gidiyor sürekli elimde değil Allah korusun 😔