Cmre_22 EzoAlvina canim bizdede ates olmustu 4.ay asisinda dus aldirabilirsin gecmezse calpol surupdan ver
VERA19 EzoAlvina 4.ay aşısı bizde de ateş yaptı,38.6 olmuştu kızımın ateşi.Ateş düşürücü şurup verdim,sürekli ılık suyla başına şakaklarına bez koydum çok şükür yavaş yavaş düştü ateş
Umutkusu EzoAlvina bizde de yaptı. Calpol verip ince giydirdim sürekli takip ettim ılık bşr pamuğu alın ve koktuk altında kısa süreli gezdirdim 24 saat sonra geçti. Kolaylıklar diliyorum inşallah çabucak atlatır
Halilmert Cmre_22 canım 2. Ay alışında 3 gün duş yok demişler di bunda öyle birşey yok dimi bende bugün 4. Ay asısını vurdurdum da
Cmre_22 EzoAlvina biz 38.5 gorduk canim eklem yerlerine islak bez koy diz lerine dirseklerine . Yarinda biraz olabilir atesi sonra geciyor zaten :(
Halilmert EzoAlvina şurup iyi geliuor canım ben 2. Ay aşısında baya işe yaramıştı şimdi de baktım ateşi çıkıyor ince kıyafetler ile durduruyorum ateşi daha da çıkarsa şurup verecem
Zeynonunannesiiiii Calpol verdim canım ince giydirdim,ateş takibi yaptım, normalde ateş düşmezse 4 saatte bir verilebiliyormuş
EzoAlvina Zeynonunannesiiiii Calpol 8 saatte bir dolven 4 saatte bir diye biliyorum şimdi biraz düştü ateşi inşallah gece bir daha çıkmaz