tellibaykus Kızlar bugün siparişlerim geldi fakat bir tane de erkek parfumu sipariş etmiştim parfümün biri gelmiş diğeri yok üyelik şifremi de unuttum napicam ben nasıl ulasicam ücreti ödedim ama eksik siparişim yani napabilirim başınıza geldim böyle bişey ?
Gizemre tellibaykus evet stokta olmayan şeyleri maalesef göndermiyorlar sepette var gibi duruyor ama aslında yok 😂 merak etmeyin ücreti 1 iş günü içinde iade ediyorlar
snyck tellibaykus eksik ürün gelmişse bilinki çoktan belki para iadesini bile size yapmışlardır ben mesela 3 ürün sipariş ederim arkasından hop mail gelir bir ürün tedarik edilemiyor diye ertesi günde hemen para iadesi yaparlar sizde üyelik şifrenizi yenileyip takip edebilirsiniz yıllardır lcw den alırım haksız bir durumla hic karsilasmadim ama eksik ürün çok basima geldi
Fasulyeninannesi tellibaykus bende de ona benzer durum oldu bebeğimin zibini koymamislardi e posta attılar ertesi gün para iadesi oldu hemen
tellibaykus Gizemre peki kendileri mi gonderiyolarlar yoksa bizim bı şekilde ulaşıp durumu anlatmamız mi gerekiyor
tellibaykus snyck para iadesi bugün gelmedi . E postayla yenileniyormus şifre bende e postam olmadığı için kafadan sallamistim🤦🏻♀️ hiçbir şekilde yenileyemiyorum şifremi de