uykutulumu Bugün 2. ay asilarini oldu bebegim. Su an atesi 37 daha fazla yükselmemesi için neler yapmaliyim? Yardimci olur musunuz?
Flzkryr uykutulumu Üzerini ince tutun. 37 ateş demek değil henüz. 37.5 bebeklerde ateş değeri. Bizim doktorumuz 38 den önce calpol vermeyin 38 gorursenız yarm cay kasıgı kdr calpol verin demişti. Oyle yaptık o gün ateşi 38.7 ye kadar çıktı ama sabaha hiç bir şeyi kalmadı. Telaşlanmayın ateş durumunda 💓
Flzkryr uykutulumu 2 .ay aşısından sonra 3 gun yıkamayın demişti doktorumuz. Verem aşısından dolayı. Orayı silmedik bile. Yıkamayın lütfen 🙏🏻
Kubra_2019 morsevenfilolog aşıdan sonra 3 gün düş yaptırılmaz ama çok riskli aşıları deri altına yapıldığı için enfeksiyon oranı çok yüksek olur.
morsevenfilolog uykutulumu Düşer , telaşlanmayın. Üstte bir anne yazmış zaten. Yükselmeye devam ederse çay kaşığının ucuyla Calpol verebilirsiniz. Rahatlatır minnağı. 🌸🌺
uykutulumu Flzkryr yok yikamicam bize de hemsire 3 gün yikamayin dedi. Soyarak yukselmemesini saglicam artik
Flzkryr uykutulumu Ben çok telaşlanmıştım siz yapmayın yükselirse de😊 Aşılar ateş yapıyor normal kabul ediyorum artık bende bu durumu. Sabaha hiç bişeyinin kalmıcağını bilin yeter🐣 Sağlıkla buyutun😊
morsevenfilolog 1kiz1erkek @Kubra_2019 Muhtemelen kendisi bunu biliyordur. Koluna değmediği sürece sorun olacağını zannetmiyorum. Dediğiniz gibi belden aşağısı olabilir evet. Yanlış da Bilgi vermeyeyim. Teşekkürler. 🌴
Drkebru uykutulumu 37 yüksek ateş değil ki 38 e kadar bekle eğer 38 e çıkarsa Calpol verebilirsin panik yapma çünkü her çocukta ateş çıkacak diye bir şey yok benim oğlumda da bu değerlerdeydi vermedim şurup ben inşallah çıkmaz ateşi de şuan iyi 🤲
Cihocan Bizim 2.ay aşımızda calpol iyi gelmemişti sonrasında ateş 38 olduğunda yarım fitil attık o şekilde rahatladı menenjit aşımızdada ateşinin çıkmasını beklemeden yarım fitil attık ateşi çıkmadan atlattık şükür
Filizcck uykutulumu şuan ben :)) dün 2 aylık aşılarını oldu gece 37.8 lere çıktı yarım fitil verdm indi tabi öncesinde üstünü komple açtım nemli bezle biraz sildm boynunu koltuk altını şuan gene 37.1 de üstünü komple açtım düşmesini bekliyorum
Kubra_2019 morsevenfilolog aynen yorumunuz üstte olunca okudum cevap vermek istedim, yanlış anlaşılmasın