Damlalparslanozdmr Kızlar merhaba ya bugün adetim geçeli 4 gün oldu acayip stres yaptım ya beş aylık bebeğim var hamile olma ihtimalim beni çok korkutuyo vallahi sezaryan oldum hamileysem eğer nasıl doğururum çok korkuyorum bi görüşlernizi alabilir miyim?? Bide eğer hamile değilsem nasıl sökülebilirim? Ben ihtimal vermiyorum hamile olduğuma çünkü eşimle bu ay öyle bişey yaşamadık 🤔🥴
Kaderyas032717 Damlalparslanozdmr eğer hamile değilsen maydonoz suyu iç canım adeti söküyor günde 2 fincan kadar
Mrv_yvz Damlalparslanozdmr canim doktorum dogumdan sonra bir sene regl duzensizligi cok normal demisti
Esrayukselkosu Damlalparslanozdmr sakin ol benim oğlum 8 aylık oldu daha 2 defa adet oldum normal dengesiz olman şuan
Kaderyas032717 Damlalparslanozdmr aynen canım bir test yap ona göre uygula hayırlısı olsun bakalım ❤️
Damlalparslanozdmr Esrayukselkosu emziriyomusun sen? Ben emzirmiyorumda sütte koruyamaz heralde 😂🤷🏼♀️
Esrayukselkosu Damlalparslanozdmr emziriyorum canım. Süt koruması dedikleri ilk adetini olana kadar tekrar hamile kalmama durumu adet olmanı engellemiyor yani süt 😂