Rumeysa34 Kızlar bebeğim emerken (sadece anne sütü alıyor) aynı zamanda uyuyarak emiyordu birden fışkırırcasına 1 bardak kadar kustu su gibi bunun sebebi ne olabilir 😩
Deletedmom190 Rumeysa34 Kaç aylık ? . Genelde fışkırarak kusma reflu belirtisidir. Bunun sebebide gazınü yeterinde çıkaramamış olmanizdandir. Arada emerken gazini çıkartıp tekrar emzirmenizi öneririrm. Faydasini görüceksiniz:)
Deletedmom196 Rumeysa34 emzirme sırasında ara ara gazını çıkarın gazını çıkarmadığı için kusmuştur. Yatırınca yan yatırın uykusunda da kusabilir
Ceren-lale Rumeysa34 canım benim kardeşim şuan 5 yaşında hatırlıyorum dediğin gibi inanılmaz kusuyordu ama zaten iştahsız bir çocuk bu yaşına geldi hala yemek yemese olur bir çocuk bence öyle çocukların midesi küçük ve yemek almıyor ondan dolayı kusuyor
Rumeysa34 Deletedmom196 gaz olduğunu düşünmüyorum canım çünkü rahatlıkla gazını çıkarabiliyor 5 buçuk aylık olacağız
Nursah06 Rumeysa34 o zaman doktor şart cnm çünkü aynı şeyi birden fazla yaşayınca doktor öneriyorlar şartlar malum ama istersen doktoru varsa ara bi
Esraemir Bencede bi doktora götürmen iyi olur 5 buçuk aylık olmuş çünkü. Üşütmüş olabilir çok geçmiş olsun