Alim7189 Kizlar biz meme+mama seklinde gidiyoruz. 2 - 2bucuk saate 60 CC yda 90 CC mama iciyo yani beni emme durumuna gore degisiyo sizce cokmu? Sizlerde durumlar nasil?
iremceren Alim7189 bizde aynıyız, max 90 yapıyorum beni emmesine göre içiyo veya içmiyo tepkisine göre hareket ediyorum
Mirayecem Alim7189 bende mama+meme gidiyorum ama gece yatmadan 60cc veriyorum,gündüz bazen veriyorym bazen vermiyorum 45cc. Çok mama verincede emesi gelmiyor
asltrk0 Alim7189 75 günlüğüz bizde aynı sizin gibi anne sütü+mama 60 cc verirsem 2 saatte bir 90 cc verirsem 3 saatte bir veriyorum ..
Sesem Değişiyor aslında saatte birde 60 ml içebiliyor uykusunu bölmek istemezse kalktığında 2 3 saat sonra 100 ml anca yetiyor 60 ml yetmiyor uykuya dalamıyor sanırım sağarak verdiğim için bir süre midesini ben genişlettim emseydi kendine göre ayarlardı.
Alim7189 Mirayecem ya ne guzel biz sariliktan dolayi basladik mamaya sonrada birakamadik malesef. Suanda vermek istemiyorm ama mama icmeynce uykuya falan gecemiyo
Mirayecem Alim7189 benimkide iri doğdu 3 gün sütün hiç sütüm gelmedi. Bende ilk doğduğundan beri veriyorum mama ama sizinki çok geldi bana. Ben mesela gündüz verince evet güzel uyuyo ama emesi gelmiyor
Arzu-yavuz Alim7189 şuan mama ihtiyacımız yok bizim emzirdikçe süt artıyor zaten azaltmaya başla bence canım
1kiz1erkek Alim7189 bendede bugin 2 ay 1 günlüğüz dr gittik asi olduk bugun meme mama gidiyoruz kilosu 5 kg mama verme dedi ama doymuyor meme ile
Alim7189 1kiz1erkek aynen canm emiyo emmesi gayet guzel benimkinin sutum doyurmuyo malsef memeyle uykuya gececemiyo gecse bile hemen uyaniyo doymadigi icin
1kiz1erkek Mirayecem aynn benimde oyle ben en fazla memeden sonra aglamaya devam.ederse 30 yada 45 veriyorum gece de ayni sekilde hic sütüm olmazsa 60
Sedaathy Benım kızım 2 ay 15 gunluk sadece mama alıyor 3 saatte 90 cc ıcıyor bazen 120 ıcıyor bazende 60 cc ıcıyor tamamen kenırdısı belırlıyor 🐣