toprak22 https://www.e-bebek.com/baby-plus-tekli-elektrikli-gogus-pompasi-p-byp-s04/ bu göğüs pompasından sadece 1 ay kullanabildim içinde kılavuzu hiç kullanılmamış şeffaf borusu falan da var. 170e aldım 60 liraya vericem. 😊
nil93 Merhaba makinam bozuldu yenisini arıyorum en son fiyatı ne yaparsınız acaba bişeyler yapın alayım
toprak22 nil93 tabi 50 liraya verebilirim o zaman isterseniz. hiçbi sıkıntısı yok çok kısa bir süre kullandım yeni gibi
nil93 toprak22 çekim gücü fln nasıl acaba bu tarz makinaların motoru kullandıkça gücünü kaybediyomuş sanırım elimdeki bozulmak üzere yine ikinci el almıştm ve marka olarak nasıl baby plus sizce
toprak22 nil93 ben faydasını görmüştüm yani göğsü boşaltıyodu çok fazla kullanmadığım için bi sorun olacağını sanmıyorum şuan hangisini kullanıyosunuz?
nil93 toprak22 ya ben bilinçsiz aldım ilk bulduğumu almıstım milkway markası ama gögüs ucunu çekmiyo bile tam olarak zar zor sağıyorum aldığım kişi baya kullanmıs sanırım bide 2013 te alınms zaten faturasnda yazıyo
nil93 toprak22 dolap uygulamasını kullanıyormusunuz ordan alsam olurmu kargo ücreti de daha az tutmuş olur🤗