mervedms61 Kızlar kızım 1 yaşında ben kulağını deldirmek istiyorum. Çünkü 3 yaşından sonra deldirteceğini hiç sanmıyorum. Bide doğum gününde küpe aldı annemler heves ettim takmak istiyorum. Nerede deldirdiniz?
Annesirintugceuzun mervedms61 Sağlık ocağında deldirdim ben. 7 aylıktı kızım. Bir sorun yaşamadık. 👌🥰
Cerenimom mervedms61 kulak yapisi acısından 6 7 yasa kadar piercing yapan yerler onermiuor cunki o buyudukce kulagida buyucek diyolar hem onum tercihine de birakin belki buyuyunce bole bisi istemicek?
Prensess_annesii Annesirintugceuzun sağlık ocağında delindigini ilkkez duydum acaba her sağlık ocağı yapıyor mu
MihraKus Benimde kızım 5 aylık aralıkta 1 yaşında olacak nasipse 8-9 aylıkken deldirmek istiyorum ama 2 yaştan önce deldirmeyin diyende var çok kararsızım
Annesirintugceuzun Prensess_annesii Özür dilerim tıp merkezi demem gerekiyordu yanlış söyledim. 🤦🏻♀️😅
Annesirintugceuzun Kubra_2019 Bizim yaşadığımız yerdeki deldi. Tıp merkezi aslında. Estetisyen doktor deldi. 👌
AlyaArya Ben büyük kızımın kulağını 4 yaşında kendi isteği ile deldirdim. Küçük kızım 5 aylık onu da o şekilde bekleyeceğim. İsterse deldiririz büyüyünce .