Sy2019 Twinkle ben Erzurumluyum güzel yer Erzurum sadece soguk o kadar polise saygılıdır halkı dadaşlar özellikle hayırlı olsun canım
Dildeniz Berii İstanbul’a gelen emekli olup öyle ayrılıyor 😂ciddiyim eşimin kaç iş ark emekli oldu burdan ve 15 yıl kalmışlar düşününce kalbim sıkışıyor😂
Berii 3452 bizim 4 yıl her yıl istikrarlı bir şekilde verdi her yıl istikrarlı bir şekilde reddedildi😂 sizin kaç yıl oldu
Deletedmom_59 limonlukarpuzzz canım Sivas 😇 virus biterse pasabahcede oturup cayinizi icip mangalinizi yaparken benim dedigimi hatirlarsiniz insallah 😊
1ogretmenanne Elozzz yaa Diyarbakır güzel biliyorum ama biz ipka vermiştik şimdi nasıl bi anda ev vs ayarlicaz bilmiyorum
Elozzz 1ogretmenanne evimi kiraya veriyorum kiracım polis tayini çktı gdck dilerseniz görüşürüz sizinle siz çalşyr msnz??
Sy2019 Twinkle merkezde kalmıyoruz normal de köyde ailem biz yüksekovadayız. Dogunun en iyisi diyeyim bir kere %90 vatan sever mesleki açıdan rahat edersiniz
Elazumra Twinkle ö Twinkle merkez güzel kiralar pahalı Çok az yaz yaşıyoruz :( Diğer yönden bir sıkıntı yaşamadık şükür 1.5yil oldu Twinkle
1ogretmenanne Elozzz tam yerler daha belli değil ama bizim için de iyi olur yok ben çalışmıyorum daha küçük oğlum
Bhs20 3452 eşim 11 yıllık İstanbul’da..bizde kaldık yine oysaki bu sene çok umutluyduk o kadar moralim bozuk ki yildim artık bu şehirden çok yorulduk