kyrm selam anneler opluma olk olarak adefer kan ılacını wermıstım devlet karsılamıyor dışlerını sıyahlaştırdı sımdıde ferrum kullanıyoruz oda altlarda sıyahlık yapmaya basladı nasıl gececek bunlar dişleni fırcalatmaya calısıyorum henuz beceremıyor macunu olsun calkalama suyunu olsun yutuyor bı cozumu warmıdır
DefneCeydak kyrm S.ocagindaki ebemiz bize, verdikten sonra mutlaka arkasından su içir ki kararma yapmasin dişleri demisti ben su veriyorum hic bisi olmadi 2 dişimiz var , su veriyormusunuz ilaci verdikten sonra ?
MelekAnnesii kyrm kan ilacini verdikten sonra parmaginizla siz temizleyin dislerini islatip sonra bi pecete ile silin
kyrm 02Kaan12 yok turuncu kutu adefer olduguna cok emınım en azından a harfıyle basladıgına ☺️ evet ust ön 4dişi baya baya grıleştı ya adeferı 1yıl oldu vermeyelı hala gecmedı sımdı ferrum verıyorum oda altkarda yapmaya basladı bogazına dogru dök dırek yutsun dedı doktor ama degıyor yanı yınede öyle aldıgını lık dıye yutan cocugum yokkı antıbıyotıklerde olan enjektorler warya onlarla sıktım bogazına dogru bı kac kez tıkandı daha da wrmedım onla
kyrm DefneCeydak yok hayır vermedım kımse ole bısey soylemedı bana ya ve artık karardı zaten cok gec yanı nasıl gececek 😔😔
kyrm Ccansuu çalkalıyorum da dogrusu sallıyorum boyle bı kac kez şimdi asıl gecıcek bu cozumu warmı bılıyomusunuz
02Kaan12 kyrm vallahi şaşırdım bizimde dişlerimiz çıktı ve sidefer kan ilacını kullanıyoruz. İnşallah olmaz bizde de. Ferrumun içinde paraben varmış sağlık ocağı veriyorsa belki sıkıntı olmaz ama gene de bilginiz olsun
DefneCeydak kyrm su verin sonrasında, en azindan sonraki çıkanlar ayni sekilde olmaz,ılerde dökülüyor zaten sut dişler, canınızı sıkmayın daha fazla da olan olmuş yapacak bisi yok 🤗
Ccansuu kyrm bi 30 saniye çalkalamanız gerekiyor kızımda oldu da parmağımla temizledim çalkaladım olmadı bir daha 🦋
Yagizkus kyrm bize dr sidefer yazdı dişi gördüğümüz anda bırakıyoruz dedi iz yapıyormuş sonrasında ne yapıcak onu bilmiyorum Dr unuza sorun isterseniz.
Didemxy kyrm merhaba dislerdeki kararma gecti mi acaba bizde 2 gündür kan damlasi kullaniyoruz oglumun disleri siyahlasti ne yaptiniz acabaa ?