Annesivekizi attbianne kızım 2 aya kadar yapıyodu artık yapmıyo ben de siz deyince hatırladım😂 sanırım bebeklere özgü bi refleks
baharaysima54 attbianne bebeginizde hala dil titremesi var mi ayni durumu yasiyorum cok korkuyorum internette SMA belirtisi yaziyor
attbianne Gzmkrm geçti canım 6 aylıkken kafama takmıştım baya nörolojiyede götürdüm 8 aylıkken geçmezse tekrar getir demişti ama 6 aylıkken geçti
Gzmkrm attbianne emerken mi titriyordu normalde mi bizde 3,5 aylığız emerken titriyo internete baktıkça da korktum resmen
attbianne Gzmkrm yok emerken titremiyodu normal dururken titriyodu güldürürken görüyodum internete bakma canım ordada felaket tellaligi insanı çok endiselendiriyo emerken yorulduğu için titreyebilir belki ben dururken titrediği için çok korkmuştum ama geçti şükür kontrole gittiğinizde sorun bi
Tugbau Merhaba, altı aylık bir bebegim var emerken ara ara dilinin segirme seklinde titredigini hissediyorum sizce bu normal mi?
attbianne Nilbebekk yok hiç bişey cektirmedim geçti büyüdükçe ilaçta kullanmadım başka bi sıkıntı yoktu doktor tek başına anlamlı değil dedi şuan 12 aylık
_YanakReisinAnnesii baharaysima54 ne yaparken titriyor acaba durduk yerde mi ağlarken falan mı ? Ve ne şiddette acaba
baharaysima54 _YanakReisinAnnesii uyurken titriyor . Bebegim normalde emzik emen bir bebek uyurken de emme refleksi devam ediyor o sırada titriyor
_YanakReisinAnnesii baharaysima54 benim bebeğim de uyurken emzik emerken yapıyor ama çok sık değil ben normal olduğunu düşünüyorum hemen hemen her bebekte olan birşey yani