EsininAnnesi Kızlar merhaba.Ben doğum yapalı 3 gün oldu,içte ve dışta çok dikişim var.Dıştaki dikişim otururken yürürken acıyor.Bir de dikiş olan yerde şişlik var bu normal mi? Kaç günde iyileşir acaba bu dikişler? 😕
Sedaa EsininAnnesi sık sık yatıp bacaklarını açıp havalandırman lazım ve kuru tutman lazım yoksa enfeksiyon oluyor ve oda yürürken otururken çok ağrı yapıyor canım
SedaMirza EsininAnnesi canim enfeksiyon olmamasi lazim cok dikkat et benim cok dikisim vardi ve otururken cok zorlaniyordum Ben yikiyodum sac kurutma makinasiyla kurutuyodum doktor krem vermisti onu suruyodum ve pamuklu ic camasiri giyiyordum hemen iyi oldu sisme enfeksiyon falan olmadi
Prensesannesiii EsininAnnesi haata altı bezi aldıö yattım ben ve eski usul beyaz bezler yaptı abnen özel 90 da yıkıyor ütülüyorduk ped yerine koysum çok kanamam yoktu tüm bunlara ragmen dikişlerim açıldı 2 ye dikildi onlarda açıldı malesef şu an 56 günlük olduk çok ufak bi yerde kaldı açılma çok dikkat et kuru tut mutlaka baticonla temizle bide bana sarı kantoron yapı kapattı dikillerini arkadalında açılma olmus onada çom iyi gelmiş nette araştır kantaron bire bir
EsininAnnesi Sedaa SedaMirza Şuan kanamam olduğu için mecburen külot bez giyiyorum ve kuru tutmak imkansız oluyor 😕 Umarım enfeksiyon olmaz