Tuanam13 Kızlar 4 ay 3 günlük kızım var uzattığım zaman kalkmaya çalışıyor kalkamadığı zaman ağlıyor oturtunca ağlamıyor sizler kaç aylıkken oturtmaya başladınız beli ağrımaz Değil mi?
tgc Tuanam13 ya ilk kızım da 6 ayda destekli oturtmaya başladım şimdi ikinci kızım oldu 4 aylık hiç oturtmayı denemedim oda pek istemiyor gibi ama burada oturttum diyenler vardi
Busra38 Benm bildigim kadariyla 4aydan itibaren ystikla oturtabilirsin dengeyi daha sagliymadigi icin dusunce biyeri acimasin diye 6aydan itibarende tek basina ystiksiz oturabilir die biliyorum.
Tuanam13 tgc benim kızım kalkıyor uzattığım zaman ağlıyor oturmak istiyor değil mi böyle hareket yapması
tgc Tuanam13 evet kucak yada oturmak ister benm kızım çok şükür yatmaya alıştı kucağa almasam da aglamiyor 2 yaşında ablası var pek kucağa alistirmadik :)
Tuanam13 tgc ne güzel ya benim kızım yatmak istemiyor sadece oyun halısını seviyor biraz onla oynayınca sıkıldığında ağlıyor sonra
tgc Tuanam13 valla canm ilk kızım da bizde oyleydik herkes severdi bide biz tepemizde gezdirdik resmen hiç yatmazdi sürekli kucaktaydi bu bebek oldu fazla ilgilenmedim yani aşırı durduk yere falan almadım alismadi