AdaArzu Nedimaysen Kızımın da olucak 3 ayını bekleyim dedi doktor. Sizin kaç aylıkken oldu? Bir de nasıl yapıyorlar biraz korkuyorum açıkcası
Leman01 Nedimaysen benimde oğlumun dil bağı var çok uçta değilmiş emmede sıkıntı yaşamıyorsan sünneti ile birlikte yaptırın dedi doktor o yüzden 6. Ayı bekliyoruz
Nedimaysen AdaArzu bir aylığız ve doktor tam zamanında gelmişsiniz dedi ne kadar büyürse okadar acısı olur dedi haberin olsun
Nedimaysen AdaArzu bide ben dayanamam diye girmedim annem girdi bir ine yapıp uyuşturmuşlar ufacık kesmişler ve kanı durdurmak için baskı uygulamış korkulcak bişey yok cnm saniyelik bişeydi sonra benim emzirmemi söylediler kanama olucakmı diye
AdaArzu Nedimaysen doğdunda öğrendik biz hemen doktor bekleyin demişti. emme sorunu yaşamasın diye. Dişleri çıkmadan olmalıymış ama. Sonra güzel emebildi dimi☺️
Gulsum71_ Nedimaysen nasil fark ettiniz dil bagi oldugunu nasil belirtileri oluyormuş benimde kizm 2 buck aylik burda okuyunca acaba bizdede varmi diye tedirgin oldum nasil anlaşiliyormuş dil bagi oldugu
Meryemkucum Geçmiş olsun 3.5 aylıkken oldu bir sıkıntı yaşamadık. Erken yapılması daha iyi diyorlar ama biz geç fark ettik
Nedimaysen Gulsum71_ dilinin altında belli oluyordu ağldığı zaman falan tam olarak esneyemeyip ağlayamıyordu dilini çektiği için birde doktorumuz söylemişti doğum kontrolunde memeyi kavrayamıyordu göğüs yarası yapmıştı