Onedroplove kızım taytın üstüne bikini altını giyip öyle dolaşıyor. Ama bu durum bizde yaklaşık 16 ayından beri var. Eğer çiçekli kelebekli tavşanlı bir şey giydirirsem itiraz etmez onun haricinde kaçar.
bizde her şeyin olumsuzu var. İstemiyom , kalkmıyom , uyumuyom , yemiyom , gelmiyom vs vs. Ben ne dersem tersini söylüyor. Sinirlendiğin de tepkiler verirdi bu bi ara azaldı baya hatta hiç yoktu ama şimdi yine başladı. Ben ilk bekliyorum o siniri atıyor bir şekilde eğer bana zarar verirse bana vurmamalısın diye uyarıyorum. Sakinleşince hadi gel oyun oynayalım diyorum. Ya da o sinir anında hayır diyemeyeceği oyun seçenekleri sunuyorum. Bir birey artık , onun kararları var. Eskiden yemek yedirmek daha kolaymış şimdi asla yediremiyorum. Doydum dedi mi bitti bir kaşık daha asla yemez. Bazen ağlıyor nedensizce , kafasında bir şey kuruyor galiba😅 saçını okşarım oy gel sarılalım derim hep oyalama taktiği. Heyecanlı ve şaşkınla aaaa orada ne var derim zaten oraya baktığı an susar. Sonrasında uydururum bir şey 😀