Sugul İyi günler arkadaşlar oğluma vicco ayakkabı almayı düşünüyorum ilk defa ayakkabı alacaz daha önce hiç denemedik malum coronadan da deneyip alamıyoruz kalıpları nasıl dar mı bol mu ayak santimine göre alınca tam oluyor mu
Yusufyigit-1 Sugul evet bizimde almamız gerekiyor çocum ayakkabisiz🤨ama güvenemiyorum mecbur görerek almam lazım ama nike çok iyi diyolar bende kararsız kaldim🤔
Gizemre Sugul oğlum 1 yaşındayken almıştım vicco spor ayakkabısı hem hafif hemde rahat oluyor ortopedik zaten bebeklere uygun numarası neyse onu alın hatta 1 numara büyük alın size tavsiyem 😘
canparcam123 Sugul ilk oğlumda ablam hediye almıştı şuan 8 yıl olacak ve hâlâ ilk günkü gibi çok güzeldi kalitesi ve kalıpları da normal boya göre almış ti
Orkidemm Sugul benim kizimin ayagi 13.5 cm di. 22 no ya denk geliyor megersem 20 noymus. Buyuk oldu yani 22. Bakmadan giydirmeden almak risk yani.
Sugul Yusufyigit-1 vicco nun yorumlarıda güzel işin açığı internet almayı hiç sevmem ama dışarı çıkarınca yürütmek istiyorum çarşambaları sırf ondan çocuk ayakkabısız kaldı aynen
Sugul Gizemre 1 numara büyükle rahat eder mi acaba siz öyle kullandınız mı hiç yürüyüşünde zorlanma olur mu
Sugul canparcam123 sagolun geçmiş yorumlara bakarken arkadaşın biri kalıbı büyük yazmışta o yüzden aklıma takılmıştı
Gizemre Sugul yani bebeğinizin ayakları olduğundan küçükse tabi kendi numarasını alın benim bebeğim biraz iri yarı bi bebek o yüzden bi no büyük almıştım gerçekten de 1-2 ay içerisinde ayaklarına tam oldu
blzylcnsy Sugul ayak cm inden 0.5 cö büyük almalısınız. vicco mağazasından almıştım ben ilgilenen personel bu şekilde söylemişti. corap payı ve ayağın rahat hareket etmesi için. 11.8 cm di kızımın ayağı o zaman 12.4 almıştık
snyck Sugul vicco kalıbı büyük diyenler olmustu ben mesela daha tam yürümüyor polaris aldim 22 oldu ayağı 13 cm ama vicco da 13e 20- 21 diyende vardı deneme yanılma olacak galiba
EmineReyyanB Sugul vicconun sandalet tipli olan ilk adım ayakkabıları kalıpları birazcık büyük diğerlerini bilmiyorum tabi bende kızım 20 numara giyiyordu 21 aldım baya büyük geldi yaz sonuna inşallah giyer internette sitesinden almıstım bende
EmineReyyanB Sugul spor ayakkabılarını bilemicem canm siz ayagna göre alın bakarsınız olmazsa değişime gönderirsiniz ayagna büyük oldumu bikac sy sonra giyer ama küçük oldumu sıkıntı işte bide su zamanda gidip deneyerek alamadgımz için