0503 Arkadaşlar rota aşısını yaptırdıktan snra bebeğim de neler oluyor korkmamak için soruyrm yaptıran arkadaşlar beylerle karşılaştı normal ve anormal olacak sonuçlar neler
Deletedmom23113 0503 biz 3. ayda yaptırmıştık , ağızdan verilen bir aşı zaten , hiçbir belirti göstermedi , normal oldu , süt içer gibi içti gitti 🙏 inşallah sizinde öyle olur , yan etki yaşayan arkadaşlar oldu mu bilmiyorum tabi 😊
kutsaltiramisu 0503 maşallah kızım hiç bir aşısında ateşlenmedi rota da öyle 🤗🙏🏻 bebekten bebeğe de değişebiliyor bu durum. İnşallah rahat geçirir
0503 Deletedmom23113 inşallah. Evet olmuş Bi postta okumuştum kanlı kaka aşırı ishal halsizlik ateş huysuzluk böle şeyler yaşayanlar olmuş
0503 Deletedmom23113 2 aşıyı birden mi alıyrz eczaneden yoksa 3 ayda 1 doz 5 ayda bir doz olarak ayrı ayrı mı alıyorz
Deletedmom23113 0503 ayrı ayrı alacaksınız , 3. Ayda 1 , 5. Ayda 1 kere olarak yapılıyor , kendiniz mi yapacaksınız ?
0503 Deletedmom23113 yok sağlık ocağı na giderim ben korkarım 🤗 sormamın sebebi arkadaşım 600 TL dedi bende netten baktım 315 falan yazıyo aceba ikisini de mi alıp evde bekletcez dedim
Deletedmom23113 0503 bizde doktorumuza yaptırmıştık , kusmaması falan lazımmış , emin olalım dedik , tanesi 311 liraydı geçen ay fiyatı :)
0503 defnesmomm aslında benim çok fazla şeye alerjim var çok şükür bebeğim de daha bişe çıkmadı inşallah çıkmaz da
Esiladuru 0503 hic bir sorun olmadi sadece asi sirasinda agizdan yapildigi icin migdesi bulandi kusmamasi icin asidan sonra emzirdim sakinleşti sonra ates felanda olmadi