asel123_turkk Nutricia infatrini mama kullananlar varmı faydasını gördünüz mü kızım 8aylık 6.500kilo67cm 2500doğum kilosu doktorumuz bu mamayı başlayacak kilo alımı yavaş olduğu için kullanan arkadaşlar faydası olur mu kızıma
Deletedmom50 asel123_turkk canım su srkilfr faydası var eğer ek gıda alıyorsa faydausni çok alırsın benim kızımda yazdi ama içmedi zorla veriyordum ve ek gıda da kabul etmiyordu halen etmiyor ama gene aldı 1 kilo 3 ayda ama
asel123_turkk Kaç aylık bebeğiniz ne zaman başladınız bizim kilomux baya geride yakalar mı acaba akranlarını ne yapacağımı bilmiyorum kilo almıyor kızım bi de bunu deneyelim dedi doktorumuz
Elifliyam asel123_turkk 6 buçuk aylik 3 aylıkken kilo alimi az die başladık hala kullaniyoruz faydasi var her bebek icim ayni olur mu bilmiyorum
asel123_turkk Umarım bizde de işe yarar artık canım sıkılıyor ne yapsam kilo aldıramadım doktorda bişey bulamadı anca başka yere götür diyorlar
asel123_turkk Kefir mi demek istediniz ek gıda almıyor çünkü aşırı iştahsız bebeğim kaşığa tepkili kendi önüne koyuncada oyun oynuyor yediremiyorum kilo almıyor şimdi de ek gıda yok onun için daha zor kilo alması
Deletedmom50 asel123_turkk ek gıda yemek demek istedim cnm benim kızım 21 aylık ve öyle nefret eder yemekten ve 9 buçuk kilo sen düşün yemiuor almıyor Dr bana eğer yemek veremesen ilacın çok etkisi olmaz gerçekten olmadı da yani ondan dolayı o mamayla yemek vermen lazım ozaman kilosunu alır cnm ha almaz demiyorum alıyor ama az alıyor