GizemmmE Hanımlar spiral taktırmak için nereye gitmeliyim ? Şu dönemde gitmem doğru olur mu bilmiyorum ama 2 aydır korkuyla regl olmayı bekliyorum bir an önce taktırmalıyım bilen anneler yardımcı olabilir mi 🙏🏻
Deletedmom14 GizemmmE ay bende bunu merak ediyorum yaa. Öncekini ana sağlığı merkezinde taktirmistim, mehmet ali paşa daki. Ama bu dönemde takmiyo olabilir.20 gun önce doğum yaptım bende.40 im çıkınca hemen taktırmak istiyorum
yasemnugr06 GizemmmE devlet hastanelerinin aile planlaması bölümüne cnm sağlık ocağına güvenmiyorum 🌸
GizemmmE Deletedmom14 sağlık ocağından Mehmet ali paşada kine yönlendirdiler telefon ile sorsam yardımcı olurlar herhalde . bu arada Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt inşAllah 🌸
GizemmmE yasemnugr06 sağlık ocağına sordum takmadıklarını söyledi . Bende direk gitmek istediğim için araştırıyorum 😞 Ücretsiz mi takılıyor sigortanın karşıladığı birşey mi canım ?
Deletedmom14 GizemmmE yardımcı olurlar canım. Bende cikarttiracagim zaman telefon ile bilgi almıştım. Ücretsiz bi işlem , yukarıda sormuşsun.bilgi alırsan , benide haberdar et😊
GizemmmE Deletedmom14 bende aynı soruyu sormak işin girdim önce davranmışsınız 😌 Bense merak ediyorum özel olduğu için muayene harici başka ücret alınır mı acaba