Deletedmom268 Esra3345 merhaba canım benim kızımın da iki dizinde oyukluk vardı kalça ultrasyonuna bakarken oraya da baktırdım bır sıkıntı yok dedıler dr u da dizlerinde gamze var dedı benımde varmış dikkatli bakınca gordum korkma allahın izniyle bırseyı yoktur içinin rahat etmesi için virüs bitince sende kontrol ettirirsin ultrasyonla
IrmakAliKerim Esra3345 Google’a img yükle yaz oraya fotoyu yükle altında bi link çıkıcak kopyala o linki buraya yapıştır canım
Esra3345 Esra3345 IrmakAliKerim dizindeki çizgiler farklı sağ taraftaki özellikle solda sıkıntı yok sizce normal mi
melcay Esra3345 sanki farklı gibi. Bence bir doktora götürüp gösterin. Benim yeğenimin bacağı kırılmış farketmemiştik, yürümeye başladığında farkettik, yamuk kaynadı 😔 kesinlikle gidip gösterin
IrmakAliKerim Esra3345 canım sanmıyorum o çizgilerin farklı oluşu bi problem oluştursun kaç aylık bebişin
Esra3345 IrmakAliKerim 6 aylık 29+5 günlük bebeğimin içinde bulunduğu kesenin suyu fazla diye erken Doğum gerçekleşti 48 gün bir küvöz maceramız oldu çok şükür geride kaldı herşey güçlü olmaya çalışın onlar çok başarılı İnan’ın buna
IrmakAliKerim Esra3345 maşallah 🧿 darısı benim kuzumun başına oda bi çıksa artık hastaneden çok zor beklemek bide şimdi korona var hiç göstermiyolar
Esra3345 Myagz çok teşekkür ederiz cevaplarınız için ne bilim korku dolu günler yaşayınca bi yerinde en ufak bişey görsem merak eder oldum
Myagz Esra3345 annelik 🥰🥰 zaten henüz diz kapakları kıkırdak gibi oluyor canım ancak oturacak etleri çizgileri değişecek ❤️