Pinque Tavana monte hamak almayı düşünüyorum, kullanan ya da önerisi olan var mı? Tavana takılan kanca çıkar da bebişim yere düşer diye korkumdan almadım ama nette yorumlara bakıyorum herkes almış ve çok memnun, ne yapsam bilemedim 🤔
KeremTalha_4153 Pinque ya aslında bende düşünüyorum. Model olarak ne baktınız. Kullananlar var endişe etmeyin diyolar çok rahat oluyormuş hatta
Omma Pinque annemlere kalmaya gittiğimde annemler tavana salıncak kurmuşlardı. 15 gün kullandım eğer bebeğiniz kalkmaya çalışıp yatağında kendi dönmüyorsa kullanılabilir. Kancalar baya sağlam oluyor zaten hafif sallıyorsunuz düşme devrilme vs gbi bir durum olmuyor. Bir de Kusma vs durumlarda hamakta bebek kendini döndüremediği için sıkıntılı. uyuduktan sonra yatağına alabilirsiniz
Seutfu Pinque bende aldım ilk taktık yigenimi oturtuyordum koptu o şey yayı sırtıma düştü. Eşim yaptı sonra kendi bile asılıyor ama ben korktum bir kere. Kullanmıyorum o yuzden. Hoppala bile aldik kapiya asilandan ama kullanamıyorum 😴
Pinque KeremTalha_4153 https://www.hepsiburada.com/altev-ahsap-yayli-zipzip-bebek-hamak-besik---kirmizi-p-HBV00000P13WY?magaza=Altev+Tasar%c4%b1m Bunu almayı düşünüyorum ama tavana takılan şeye güvenemiyorum işte
Pinque Omma bebeğim üç buçuk aylık, alırsam yatak odasına kurarım onda uyur uzun uzun diye düşünüyodum, öyle uzun kalması daha mı tehlikeli olur yani sizce
Okyanus54 Pinque bende aldım canım büyük kolaylık valla çocuğu iki sallıyorum gidiyom isimi yapiyom mikirdamiyormu gene geliyom salliyom isimi yapıyorum valla bn çok memnunum ıyiki almışım diyorum
Pinque Okyanus54 ben de en çok onun için istiyorum neredeyse, bebeğe bakan biri olmadan ne ev işi yapabiliyorum ne yemek ne bulaşık
Hunilianne Pinque biz balkonsa swawa yuvarlak salıncak kullandık tavana asildi. 85 kilo eşimi bile taşıdı
Pinque Hunilianne söylediğiniz salıncağa baktımda 200 kg kapasiteli çelik dübelle yapılıyormuş tavana, benim araştırdığım hamakta 50 kg diyor o zaman ben de güvenebilirim herhalde, ya da ekstra sağlam bi dübel alsak gönlüm daha rahat olucak sanırım
KeremTalha_4153 Hunilianne ya memnun musunuz takılımı nasıl kolaymı oğlum devamlı sallanmak isteyen bir bebek artık yoruldum bende kaç gündür bakıyorum.. onu çok beğendim aslında .. ama nasıl olur bilemedim ben salona kuracağım
Omma Pinque doktorlar bebek kusarsa hamakta yan dönme vs olmadığı için kendini kurtaramayabilir diye hamakta uzun uykuyu önermiyorlar
Hunilianne Pinque bence de nalburdan farklı bir dübel alın daha sağlam. Sonuçta bebek kullanacak. Hoppala falan da kullanıyor insanlar bir şey olmuyor.
gvnkbr Burda nalburda duvarın içine girince büyüyen dübel vardı eşim almış 1ton cekiyomus gerçekten çok sağlam oldu ama bebeğim sallanmayi sevmedi ☺️