cennetkokulumm Kanguru almayi düşünüyorum solomombaby kullanan var mi? Bir de tek yön mü her yöne mi alayım hangisi daha rahat
Pisi cennetkokulumm sling kullanıyorum ben ama tabi ki iki yönlü daha iyi. Dışarıda dolaşırken yüzü size dönük olunca sıkılabilir bebeğiniz.
hayalperestbirealist cennetkokulumm benim bebeğim asla bana doğru durmadı sevmedi ağladı. Dışarıya bakmayı çok seviyor. Bebekten bebeğe değişir tabi ama ben çok yönlü aldığım için çok memnun kaldım tavsiye ederim ☺️
Erva2344 cennetkokulumm ben solomombaby heryöne kullanıyorum çok memnunum. 4,5 aylık kızımda memnun 😊
Minica_Eylul Erva2344 bende aldim ama kullanamıyorum yenidoğan aparatı ile çok sıkılıyor ağlıyor siz nasıl kullaniyrlorsunuz?
cennetkokulumm Rahatlik açısından fark var mi diye düşündüm de..Her yöne alayım o zaman teşekkür ederim🤗🤗
Gulmrt cennetkokulumm dışa dönük önerilmiyor hiç bir markada. Ergobaby kullanıyorum bayiiden alırken dışa dönük daha pahalı olmasına rağmen önermedi satıcı.
rabia22 cennetkokulumm ben kullanıyorum memnum canım çok yönlü kullana biliyorsun yana önden sırtına doğru vs ben yenidoğan aparatı ile almıştım kızım o ara sevmedi içinde durmayı kangurunun şuan 4 aylık yenidoğan aparatı olmadan kullanım zamanına geldik artık ve oda içinde rahat 😌
rabia22 cennetkokulumm bence sadece bebek için bacak ayrımı çok oluyor gibi hissediyordum oda baktım huzursuz olsa ağlar ağlamadığına göre sorun yok 💁🏻♀️ Hatta gülüyor içinde evde bile geziyor olsak etrafı daha meraklı izliyor 😂🤭
Mrbmrb O siteye ben de sordum. Dışarıya dönük önermiyoruz. Ama bir modelimiz var dediler. Yüze dönük sağlık açısından önemli. Doktorunuza danısın
Erva2344 RundownMom ben kullanıyorum her yöne demesinin nedeninin de bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bacak ayarlamasını da kendiniz yapabiliyorsunuz. İçerisindeki cırt cırtlar sayesinde ayarlanıyor. İnstagram sayfasında da hep önde kullanılan görseller mevcut.
RundownMom Erva2344 siz deyince baktım şimdi de. Bunlar sanki yeni bir model çıkarmış. Ve sanki ben aldıktan hemen sonra olmuş bu sinir oldum şu an. Paylaşımların Altına çünkü öne doğru da kullanılabilen yeni modelimiz falan yazmışlar. Bilseydim böyle olacağını elimdekini asla almazdım. https://ty.gl/injkgea Şundan aldım ben sizinki bundan mı? Bu modellerden mi yani?
Gulcan1402 Bende kraft domino kullanıyorum çift yönlü ama genelde dışarı dönük oluyo sıkılıyo böyle etrafıda izliyo gerçi dışarda kullanmak nasip olmadı virüsten dolayı evde gayet iyi 😂
LiTeraRy cennetkokulumm ben hepsini arastirdm 1 ay boyunca sonra internetten almak istemedigim icin disardan ilkay bebe aldim solomombaby nin aynisii bence hc bir farki yok diye dusunuyorum ve disa donuklerdede 6 ay sonra sadecs 15 dakika oneriliyor o bile zararli aslinda. Ilkay 3 yonlu yan on arka olarak. Sevdik biz altina puset yastigi koyuyorum yukseliyor rahat oluyor kizim 3 bck aylik 😁🤦♀️